- Hirdetés -

- Hirdetés -

Májusban IPAR NAPJAI – MACH-TECH

INFORMÁCIÓ A RENDEZVÉNY SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, a rendezvényszervezésre vonatkozó korlátozásokat, egyeztet a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket.

Az előzetes várakozások alapján a MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállításokat megrendezi májusban. Természetesen a végleges döntést a ténylegesen érvényben lévő kormányzati intézkedések tükrében fogják meghozni, és erről, valamint az aktuális változásokról folyamatos tájékoztatást küldenek a kiállítóknak és a partnereknek.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

KIÁLLÍTÓK JAVÁRA TÖRTÉNT MÓDOSÍTÁSOK

A COVID-19 vírus okozta helyzetben minden cég óvatosabban vállal kötelezettséget, ezért a Hungexpo szeretné megkönnyíteni a kiállításra való jelentkezést és felkészülést azzal, hogy a jelentkezéshez kapcsolódó feltételeket rugalmasabbá tette:

  • a kiállítók számára meghosszabbították a kedvezményes előjelentkezés lehetőségét 2021. február 26-ig, így a csökkentett részvételi díjak február végéig elérhetők
  • hibrid kiállítás: A hagyományos, fizikai térben megvalósuló kiállítás mellett idén is csatlakozhatnak virtuálisan a kiállítók és a látogatók az eseményhez, mivel a helyszíni kiállítás virtuális kiegészítéssel bővül. Így egyrészt a bejelentkezett kiállítók egyszerre lehetnek jelen a helyszínen és a virtuális kiállításon is, másrészt, aki valamilyen oknál fogva nem tud részt venni a hagyományos kiállításon, az a virtuális térben megteheti majd.

EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZKEDÉSEK

A 2020 októberében fokozott higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezett Hungexpo-s kiállítások a kiállítói visszajelzések alapján beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, és bizonyították, hogy szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Bár a látogatók és kiállítók száma az akkori körülmények között csökkent, a kiállítók visszajelzései alapján elmondható, hogy a megjelent látogatók komoly vásárlási szándékkal érkeztek, ami a várakozásnál jobb eredményt hozott.

A kiállítás képgalériájában jól láthatók a már lezajlott kiállításokon bevetett járványügyi eszközök:

EGÉSZSÉGVÉDELMI INTÉZKEDÉSEK

A MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítások évtizedek óta Magyarország legnagyobb ipari seregszemléi, melyek népszerűsége többek között a kiállítóknak köszönhető.

Egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cégeként továbbra is hisz az élő rendezvények, a személyes találkozások, a kiállító vállalatokkal történő együttműködések hatékonyságában és erejében, és bízik benne, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaik nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek!

Találkozzunk személyesen májusban a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban!

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés:

www.iparnapjai.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet