Megkerülhetetlen online logisztikai platform

A Gebrüder Weiss nemzetközi szállítási és logisztikai szolgáltatót az idei évben a HERMES.Verkehrs.Logistik.Preis díjjal jutalmazta meg az Osztrák Szövetségi Gazdasági Kamara október 21-én Bécsben. A „Supply Chain” kategóriában a kamara a myGW ügyfélportál eredményeit emelte ki. Az évente odaítélt díjat az osztrák székhelyű közlekedési és logisztikai vállalatoknak adják a kivételes szolgáltatásokért és innovációkért.

A webalapú myGW platform éjjel-nappal hozzáférést biztosít a Gebrüder Weiss ügyfelei számára, amelyen nyomon követhetik a szállítási és logisztikai megrendeléseikre vonatkozó összes lényeges információt, így valós időben értesülhetnek a folyamat állapotáról. Az elektronikus foglalási rendszer, a digitalizált dokumentumkezelés és a platformon keresztül zajló kommunikáció teszi kulcsfontosságúvá a myGW-t a szállítók és az ügyfeleik számára.

„A Hermes-díj az elismerése annak, hogy az elmúlt években meglehetősen intenzíven dolgoztunk a digitális szolgáltatásainkon. A myGW funkcióit folyamatosan igazítjuk az ügyfeleink igényeihez azzal a céllal, hogy a hatékonyságot és az átláthatóságot növeljük” – mondta Wolfram Senger-Weiss, a Gebrüder Weiss vezérigazgatója.

- Hirdetés -

Az ügyfélportál 2020 őszén indult, és már több mint 12000 felhasználóval büszkélkedik. Egy elégedettségi felmérésen a myGW 4,5 pontot kapott a lehetséges ötből.

Gebrüder Weiss

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet