- Hirdetés -

- Hirdetés -

Minden élőben történik: Eplan Virtuális Kiállítás

A szoftvermegoldásokat fejlesztő Eplan tavaly 73 országból mintegy 1400 résztvevőt fogadott a nemzetközi Virtuális Kiállításán. Lenyűgöző számok – és mindezt azelőtt, hogy a virtuális formátumok mindenhol elterjedtek volna. Idén valószínűleg tovább fokozódik az érdeklődés az új, innovatív Cégvezetői Megbeszélések, a gyakorlatorientált webes közvetítések és a világ különböző pontjai között létrejövő online chat lehetőség iránt.

Az Eplan Virtuális Kiállítása idén tizenhat órányi programmal készül. A globális „kiállítás a neten” esemény ötödik alkalommal kerül megrendezésre és a világ minden tájáról folyamatosan növekszik a látogatók száma. A kiállításról élő közvetítés, prezentáció és cégvezetői megbeszélés lesz követhető 6:00–22.00 (CEST) között. Az Eplan Virtuális Kiállítás koncepcióját tovább finomították: számos nemzeti pavilont állítottak fel, ahol a helyi EPLAN-os kollégáktól lehet kérdezni –  például Spanyolországból, Franciaországból, Kínából és az Egyesült Államokból.

Az élő prezentácók részletes betekintést nyújtanak a szoftver működésébe a felhasználók számára. Az Eplan szakértői naprakész tippeket és tanácsokat adnak a mindennapi mérnöki munkához.

Az élő előadások részletekbe menő betekintést nyújtanak a szoftver működésébe a felhasználók számára, az Eplan szakértői pedig naprakész tippeket és tanácsokat adnak a mindennapi mérnöki munkához – például a mérnöki feladatok digitalizálásához az Eplan Preplanning segítségével, vagy a gépek és berendezések vezetékezéséhez a digitális ikerpár révén. Az Eplan szakértők webes konzultációk során osztják meg a tudásukat a látogatókkal. A kiállításon kiemelt ügyfelek prezentációi is láthatóak lesznek,  mint például a japán Magtronics, a dán Systems Engineering, valamint az amerikai A&E Engineering. Sikertörténeteiken keresztül az érdeklődők  betekintést nyernek a gyakorlati megvalósításokba.

Cégvezetői Megbeszélések

A rendezvény a menedzsment érdeklődésére is fókuszál: a most debütáló Cégvezetői Megbeszélések (Leadership Talks) során az ügyvezető igazgatók és  igazgatósági tagok között az alábbi stratégiai témakörök kerülnek napirendre:

  • Adatfolytonosság és –minőség, mint kritikus sikertényezők.
  • A termelékenység növelése a szolgáltatások által.
  • Integrált értéklánc a kapcsolószekrények tervezésében.

Továbbá integrált konfigurációk az automatizált tervezéshez,  felhőalapú megoldások az ipari automatizálás ökoszisztémájában, illetve  teljeskörű digitalizálás megvalósítása képezi majd számos élő előadás témáját a menedzsment számára.

EPLAN

Akár ez is tetszhet