- Hirdetés -

- Hirdetés -

Mire figyeljünk a nehézipari dolgozók munkaruhájának kiválasztásánál?

A Maximize piackutató prognózisa szerint az európai munkaruhapiac bővülése öt éven belül lekörözi Afrikát, a Közel-Keletet, Észak- és Dél-Amerikát, sőt, Ázsiát is. A növekvő kínálatban a tényleg minőségi munkaruházat szakértőit kerestük, amikor rábukkantunk az Elis FlamePro és FlameQ kollekciójára. A termékskála legideálisabb nehézipari darabjait a kiterjesztett valóságban is „rápróbálhatjuk” a saját munkahelyi környezetünkre.

Az üzemben dolgozó kollégák testi épségénél semmi sem fontosabb, pedig a munkájuk nem veszélytelen: ki vannak téve hegesztési balesetek kockázatának, olvadt fémek okozta égési sérüléseknek, éles tárgyak vágásainak. A megfelelő védelemhez minőségi munkaruházat, PPE-ruházat, ezen belül dzseki, nadrág, overál szükséges, de az Elis áruházában található hasznos kiegészítői még tovább fokozzák a munkatársak védelmét.

1., Dzseki

- Hirdetés -

A FlamePro és a FlameQ dzsekik megfelelnek a legfrissebb lángálló szabványnak és hegesztésre is alkalmas kivitelezésben kaphatók. Előbbi anyagának 60, míg utóbbinak 75 százaléka lángálló textil, miközben a tömegük csak öt grammal (360 és 365) tér el.

2., Nadrág

A dzsekikkel megegyező arányban tartalmaznak lángálló anyagot a kollekció nadrágjai is. A kétféle színösszeállításban elérhető ruhadarabok a maximális kényelem és biztonság érdekében kifejlesztett illesztésekkel, beépített, könnyű mozgást segítő megoldásokkal, jobb- és baloldali nyitott nadrágzsebbel rendelhetők. Persze találunk a kínálatban kantáros nadrágokat is: ezek telefon- és tollzsebbel, rejtett fém patenttal zárható fedeles mellkaszsebbel, ergonomikusan kialakított előformázott térd részekkel, kétszintes térdzsebekkel ellátva kérhetők.

3., Overál

Az Elis legújabb kollekcióinak elől nyíló és záródó overáljain könnyen szabályozható a derékbőség, sőt, egy fém patenttal állítható a lábszár bősége. Mindemellett ugyanazokkal a kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a fentebb sorolt FlamePro és FlameQ ruházatok. Érdemes ugyanakkor kiemelni a közös fedeles far- és mellzsebeket, amelyek kialakítása könnyű hozzáférést biztosít a zsebek tartalmához. A gyártó hurkos kártyatarató megoldással és egy multifunkciós hurokkal is ellátta az öltözéket.

4., Kiegészítők

A biztosnál is van biztosabb, ezért az Elis az eleve kiváló minőséget ígérő ruházatok kívül jó szívvel ajánlja az aramid anyagból készült FR hegesztőkötényt és alkarvédő kabátujjakat, valamint a hátsó szellőzésű FlameQ tűzálló védőinget.

A jövőre éppen 140 éves cég remekül alkalmazkodott napjaink nagy változásaihoz: a digitális technológiák segítségével a legváltozatosabb felhasználási módoknak megfelelő, innovatív szellemben tervezett munkaruházatokat tesz le az asztalra. Ehhez a vállalaton kívül fejlesztett megoldásokat is figyelve mindig a legígéretesebb lehetőségeket illeszti az üzletmenetbe. Üdítő innovációjuk a LiveDemo alkalmazás, ami a kiterjesztett valóság segítségével az ügyfelek saját környezetében jeleníti meg az Elis katalógusából származó termékeket.

Elis

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet