Miről fog szólni az ipar jövőre vagy akár 5 év múlva? A TECHference Ipari Konferencián kiderül!

Az idei TECHference Ipari Konferencia hasonlóan az utóbbi évekhez – izgalmas, szókimondó programmal jelentkezik az ipari szereplők számára. A mostani viszontagságos időszakban meg kell találnunk azokat a közös pontokat, azokat az embereket, és meg kell fogadnunk azokat a tanácsokat, amelyek segítenek túllendülni és fenntartani cégünk fejlődését. Az idei konferencia középpontjában: pénz, energetika, IoT, szenzorok és az automatizálás lesz!

Előadóink között köszönthetjük Bod Péter Ákos professzort, volt ipari és kereskedelmi minisztert, aki aktuális piaci és ipari helyzetelemzésével nyitja meg a TECHference Ipari Konferenciát. Az E-IoT platformot létrehozó és bemutató Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH számos fejlesztését hozza el bemutatóterébe, ahol többek között Kiss Zoltán exportigazgatóval és Dr Christiane Endrich vezérigazgató asszonnyal is találkozhattok. Nadj István, a CAD-Terv Csoport ügyvezetője a fejlesztési folyamat digitalizációjáról és annak mögöttes tartalmáról tartja előadását, amelyet gondolatébresztőnek szán, hiszen a bemutatótérben meg is ismerhetitek a megoldásait.

Ipari informatikai megoldásokból sem lesz hiány novemberben, mert a Com-Forth Kft.-től Bóna Péter ügyvezető az aktuális ipar 4.0 trendeket tekinti át a hazai realitás kontextusában, míg kollégája, Melegh György workshop formájában ismerteti megoldásaikat az ipari kiberbiztonság és IoT terén!

- Hirdetés -

Egy nagyon aktuális témakörrel, az energiabiztonsággal és az energiaköltségek csökkentésével is foglalkozunk első napunkon. Mózes József, a Photon Energy ügyvezetője a napelemparkok fejlesztéséről, megújuló energiák használatáról tart előadást, míg kerekasztal-beszélgetés keretében az aktuális energetikai trendeket, az árak elszabadulását és lehetséges megoldásokat vázolnak fel szakértőink: „Hogyan élhetjük túl az energiaválságot? | Hogyan és miből ruházzunk be? | Mihez nyúljunk egyáltalán? | Megéri?” címmel.

A tavalyi évben is mintegy 180 cégvezető, mérnök és szakember vett részt a TECHference Ipari Konferencián, és az idén sem tervezzük ezt másképp.

Regisztrálj most, válaszd az egynapos vagy all inclusive jegyünket, és ezzel már a szállásod és a gálavacsora-belépőd is biztosítva lesz.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS REGISZTRÁCIÓ