- Hirdetés -

- Hirdetés -

Monitor előtt hatékonyan és kényelmesen

Az ergonómiailag megfelelően kialakított irodák hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez, csökkentik a munkavállalókat érő pszichés, mentális és fizikális terhelést. Azon munkahelyeken, ahol monitor előtt dolgoznak, a képernyők szabálytalan elhelyezése gyakran okoz fáradtságot, szemromlást vagy akár idegfeszültséget. A DURABLE többek között a modern irodák számára gyárt különböző termékeket és megoldásokat. A monitorok előtt töltött idő megterhelő tud lenni, a kényelem és munkabiztonság érdekében fejlesztette ki a német vállalat a monitortartóit.

„Az elmúlt húsz-harminc évben rendkívül sokat fejlődött az irodatechnika” – mondja Kovács Anikó, a DURABLE GmbH területi vezetője. „A vállalatunk több mint 100 éve foglalkozik különböző irodai eszközök gyártásával. A papír még mindig fontos szerepet játszik, ám a digitális megoldások elengedhetetlenek a modern munka világában. A DURABLE portfóliója ezzel párhuzamosan növekszik az igények kielégítése érdekében, ilyenek például a széles választékban kapható monitortartóink.”

A hatékonyság növelése ergonómiával

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A DURABLE monitortartói számos változatban készülnek, portfóliójában megtalálható a falra és az asztalra helyezhető alkalmazás is. Az irodai munkák során – például tervezőmérnökként – több képernyőt is használnak a szakemberek, ezért elengedhetetlen a kényelmes és biztos megoldás kiválasztása. A DURABLE által gyártott monitorkarok jelentősen hozzájárulnak az ergonómia kialakításához. Ezen tartók különleges jellemzője, hogy okos funkciókkal rendelkeznek a legapróbb részletekig, emellett egyszerű a felszerelésük és a kezelésük. A variálható rögzítések és az állítható magasságú monitortartók maximálisan alkalmazkodnak az egyéni igényekhez, így az íróasztalhoz való ilyen eszközök – a képernyők számától és az asztali rögzítéstől függően – különböző megoldásokat kínálnak. A dizájn elegáns, a Németországban történő gyártás pedig garantálja a kiváló minőséget, így minden munkahely elengedhetetlen berendezése a DURABLE monitortartó.

„Az ilyen eszközök esetében az a legfontosabb, hogy alkalmazkodjanak a felhasználó igényéhez, komfortos munkavégzést eredményezzenek” – hangsúlyozza Kovács Anikó. „A DURABLE monitortartók teljes mértékben mobilisak, így bármilyen irányba elfordíthatók, ami óriási előnyt jelent olyan környezetben, ahol a tényezők megkövetelik ezt a tulajdonságot.”

Forrás: DURABLE
Hasznos tippek a monitortartók használatához

„Az üres íróasztal – tiszta képernyő” koncepciója kiemelkedően fontos a modern vállalatok életében. Az információbiztonság egyszerű lépésekkel is elérhető, mint amilyen a mobilis és kényelmes monitortartók alkalmazása. Az ergonomikus elhelyezés nemcsak az adatok védelmét biztosítja, hanem a munkavállalók hatékonyabb munkavégzését is. Az optimálisan kivitelezett beállítások pedig az egészségre is jótékony hatást gyakorolnak.

A DURABLE kínálatában Németországban gyártott prémium minőségű termékek találhatók, amelyek maximálisan kielégítik a felhasználók igényeit.

DURABLE

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet