Nagykorú lett hazánk egyik vezető lézervállalkozása

A Signdepot Europe Kft. 18 éves fennállása óta a nyomdaipari berendezések mellett mindig is különleges figyelmet fordított a lézerjelölés és lézervágás technológiákra. A forgalmazó cég kínálata évről évre fejlődött, és míg a kezdetekben csak belépő szintű CO2 lézergravírozókkal foglalkozott, ma már az egyik piacvezető szállító az ipari fém lézervágók piacán is. 2024-től külön-külön üzletágakra bontva új weboldalakkal folytatja a cég a marketingkommunikációt, így elindult a laser.signdepot.eu. Az új weboldal átfogó lézergépkínálattal rendelkezik, mely lefedi a könnyűipari és nagyipari igényeket egyaránt.

CO2 ÉS RF LÉZERGÉPEK

Az üvegcsöves lézergravírozó- és lézervágógépek népszerű, kis beruházást igénylő berendezések a kkv szektor számára, elsősorban szolgáltatók, kisebb gyártócégek választása. Fontos különbséget tenni a világszerte dömpingszerűen beáramló olcsó kínai lézerberendezések és azok között, melyek akár több műszakban szünet nélkül is üzemeltethetők. A Signdepot a saját márkás SD-LASER gépeivel a minőségi szintet képviseli, ráadásul a kínai berendezésekhez hasonló megfizethető költséggel. E két előnynek köszönhető, hogy a cég már több, mint 500 lézergépet telepített Magyarországon.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

SD-LASER BASIC

A Basic széria a belépő szintű CO2 üvegcsöves lézergépeink gyűjtőszériája, amelyet a kisvállalkozók számára ajánlunk. Műszaki felépítésükben a klasszikus belépő szintű CNC mechanikai alkatrészek találhatók. A Signdepot kiváló szolgáltatásain felül e szériához ütőképes ár tartozik, tehát egy kezdő kisvállalkozás számára abszolút ideális.

SD-LASER PRO

Kétségtelenül a legjobb ár-érték arányú CO2 lézergép  a cég kínálatában, mert a kedvező ár ellenére ez a be-rendezés 3 műszakban használható ipari minőséget képvisel. És mindezt már hosszú évek óta bizonyítja is.  A vásárlók, mint referenciák között több nagyvállalat és magyar egyetemek is találhatók.

Forrás: Signdepot
AEON Laser

Az AEON egy viszonylag új belépő a lézergépek piacán. A kínai székhelyű vállalat elkötelezett híve a magas kvalitás mellett, kilépve ezzel a kínai lézergépek változatos színvonalából. Prémium szintet képvisel, mely a gépeik műszaki tartalmában és fejlett funkcióiban mutatkozik meg. A legnépszerűbb modell két lézerforrást tartalmaz. A 30 vagy 60W-os  RF lézerforrás nagy precizitású gravírozás és jelölés feladatokat, míg a nagyobb, 130W-os CO2 lézercső a lézervágás feladatokat látja el szerves anyagokban, mint a fa, az akril plexi,  a papír, a textil, a műszaki műanyagok és sok más.

Forrás: Signdepot
HSG IPARI LÉZERVÁGÓK

A Signdepot mindig is elkötelezett volt a lézergépek iránt, ezért nem maradhattak ki a kínálatból az ipari lézervágók sem. A cég kb. egy évtizedes tapasztalat után, 2016-ban kezdte meg a HSG ipari lézervágók forgalmazását. Már az első telepítéseknél kiderült, hogy a HSG-vel egyszerű lesz a munka. Míg más kínai lézergépmárkáknál sokat kell dolgozni a gépen, mire életre keltik és megfelelő minőségre beállítják, addig a HSG-re jellemző, hogy a szervizes kollégák rutinfeladatként, akár a legnagyobb, 12 méteres csőlézert is néhány nap alatt sikeresen telepítik. Mára több, mint 50 gép telepítésén túl a HSG egy befutott, népszerű márka az országban, egytől egyig elégedett ügyfelekkel. Ehhez párosulnak a Signdepot kiváló szolgáltatásai és szakmai háttere. A GV széria a csúcsteljesítményt képviseli, mely a jelenkorban már nem elképzelhetetlen, akár 60 kW lézerforrással is rendelhető. Olyan anyagokat vág nagy sebességgel és precizitással, ami eddig csak nagy teljesítményű plazmavágók vagy vízvágók által volt megoldható.

FIBER CSŐLÉZEREK

Az utóbbi évek rendkívüli fejlesztései és befektetései révén mára a HSG rendelkezik az egyik legátfogóbb professzionális ipari lézeres csővágógép-kínálattal. Magyarországon is több nagy teljesítményű HSG csőlézert telepített a Signdepot. Kétségtelenül mindennemű profilos szelvény megmunkálásának igényére tud megoldást ajánlani a cég, több, mint 12 féle ipari csőlézereinek valamelyikével. A HSG Laser portfóliója dinamikusan fejlődik évről évre, és saját lézerfejet és lézerforrást is fejlesztenek. A lézergépkínálatuk 3 fő pillérből áll, melyekből csak néhány jellemző típust emelünk ki:

Forrás: Signdepot
FIBER SÍK LÉZERVÁGÓK

A belépő szintet – de HSG csúcsminőséget – képviselő  C széria a kisvállalkozók választása, akiknek fontos  a megfizethető ár, de nem akarnak lemondani a csúcsminőségről sem. A C széria fix asztallal rendelkezik, tehát nélkülözni kell az asztalváltó biztosította extra kapacitást. A C széria maximum 3 kW teljesítménnyel rendelhető. A GX a HSG és kínálatunk legnépszerűbb szériája. Zárt Class1 felépítés, asztalváltó és akár 12 kW lézerforrás vastagabb acél- vagy alumíniumlemezek produktív vágására.

Forrás: Signdepot
KOMBINÁLT SÍK-CSŐ LÉZERGÉPEK

A kombi gépek a kis- és közepes méretű vállalkozások számára ideális választás, ahol fontos a minél kompaktabb gépméret és minél több funkció, üzleti lehetőség. A kombinált HSG fiber lézergépek óriási lehetőséget kínálnak, hiszen egy berendezéssel oldható meg a zártszelvények és csövek, valamint síklemezek lézeres vágása. Ráadásul különösebb kompromisszum nélkül a minőséget vagy sebességet illetően. Az egyetlen hátrány, hogy természetesen a lézervágás egyetlen folyamatában csak lemez vagy csak szelvény vágható. Full service szolgáltatásunkra nagy hangsúlyt fektetünk, melynek része az ingyenes tanácsadás, beüzemelés, oktatás és a folyamatos support. A 18 év alatt összegyűlt több száz elégedett ügyfelünk tanúsítja termékeink és szolgáltatásaink magas minőségét.

Forrás: Signdepot
HOBBI CÉLÚ LÉZERGÉPEK

A Signdepot a kisfelhasználókra is gondol. Például influenszerek, kreatív hobbi felhasználók, oktatási intézmények vagy kisebb stúdiók, akik kisszériás termékek gyártásával foglalkoznak.

LASERPECKER

A Laserpecker egy startup vállalat, akik olyan felhasználóbarát lézerjelölő és lézergravírozó berendezést fejlesztettek ki, melynek rendkívül kicsi a helyigénye. Hordozható, tehát akár design-vásárokra is kitelepíthető, és kezelése nem igényel speciális szaktudást. Ráadásul megfizethető, már néhány 100e Ft-tól elérhető. Az elmúlt évek sikerei után idén is a maximumot nyújtjuk. Megújult arculattal, modern bemutatóteremmel, új raktárbázissal várjuk ügyfeleinket.

Forrás: Signdepot

signdepot.eu

 

- Hirdetés -