NEWtechtalk Podcast: Zöld tündérmese – itt tart most az ipari fenntarthatóság

A „Zöld tündérmese – itt tart most az ipari fenntarthatóság” című páros nagyinterjúnk megjelenésével elindult a NEW technology magazin vlogja és podcastja, a NEWtechtalk.

Iratkozz fel a YouTube-onrss.com-onApple PodcastonSpotify-on és Google Podcaston is elérhető csatornára, mert mostantól rendszeresen jelentkezünk ipari és tudományos témák izgalmas kínálatával és olyan szakértő vendégekkel, akiknek a véleményére igazán érdemes odafigyelni!

Az első adás vendége Hornyacsek Zoltán (a képen balra), a Continental Magyarország vállalati kommunikációs vezetője és Rehák Bálint, a Bosch Rexroth digitalizációs vezetője.

- Hirdetés -

Rengeteg kérdésünk volt hozzájuk:
  • Igazságos-e kijelenteni, hogy a nagyvállalatok okozzák a klímaváltozást?
  • Valós szándék húzódik-e az emisszió visszaszorítására megfogalmazott szándéknyilatkozatok mögött?
  • Milyen feladatokat ró a gyártókra ma, hogyha fenntarthatóvá akarnak válni, és mit jelent mindez a beszállítók szemszögéből?

Jó eséllyel még gyártóként, ipari szereplőként és szakemberként is meg fog lepni, hogy mennyire előrehaladott az a fenntarthatóságra törekvő elvárásrendszer és gyakorlat, amelynek mentén napjainkban is dolgoznak a nemzetközi cégek. Tevékenységük nem áll meg az ígéretnél: a környezettudatosabb gyártási folyamatok és ellátási láncok kulcsának a megváltozott vezetői szemléletet, az automatizálást, a megfelelő szoftveres hátteret, a tiszta energiát, a robotikát és a jól képzett dolgozói közösséget tartják.

A NEWtechtalk a TECHference ipari konferencián is jelen lesz, ahol legkevesebb 5 epizódot fogunk rögzíteni. Szeretnél részt venni a konferencián? Regisztrálj most, hiszen az ipar színe java jelen lesz 2021. november 18-19-ikán Telkiben, a Globall Hotelben.

REGISZTRÁCIÓ

NEWtechtalk

Akár ez is tetszhet