- Hirdetés -

- Hirdetés -

Nyugat-Afrikában bővül az A.P. Moeller-Maersk

Az A.P. Moeller-Maersk (Maersk) raktár- és disztribúciós létesítményt indított az elefántcsontparti Abidjanban, hogy prémium megoldásai révén kezelje az ügyfelek igényeit és a piacon belüli jelentős kereskedelmi növekedést.

Maersk nyilatkozatában elmondta, hogy a többcélú létesítmény a városon kívül „stratégiai helyen” található, az ipari zóna körül, közel a kikötőhöz. A vállalat szerint a létesítmény alkalmas arra, hogy különféle iparágakat támogasson a kiskereskedelemben, a gyorsan mozgó fogyasztási cikkek és a technológia területén. Továbbá elmondta, hogy következetes raktározási élményt tesz lehetővé a Maersk globális és helyi ügyfelei számára. Ez azt jelenti, hogy a helyi ügyfelek ugyanolyan szintű szolgáltatást kapnak, mint Európában és Észak-Amerikában.

„A Maersk erőteljesen jelen van a nyugat-afrikai piacon, és folyamatosan felülvizsgáljuk értékjavaslatunkat, annak biztosítása érdekében, hogy versenyképes, végpontok közötti megoldásokat kínáljunk” –  mondta Thomas Theeuwes, a Maersk közép-nyugat-afrikai ügyvezető igazgatója.

„Ezzel a szolgáltatással képesek vagyunk segíteni az ügyfeleket az ellátási láncaik dinamikus kihívásainak való megfelelésben, a szezonális és szabálytalan fogyasztói igények miatt a kellő rugalmasságot biztosítva.”

A raktározás a tengeri ágazat jelentős növekedési területévé vált, mivel a kikötők és a fuvarozók a piacra jutás sebességének növelésével igyekeznek hatékonyabbá tenni ellátási láncukat.

A cikk eredetileg a NEW technology 5. számában jelent meg. Ha tetszett, fizess elő és tájékozódj okosan, velünk!

Hegyi Heni, Okosipar.hu

Akár ez is tetszhet