Fauszt Gábor az AutSoft új értékesítési igazgatója

Rövid átmeneti időszakot követően ismét betöltötték az értékesítési igazgatói posztot az AutSoft-nál.

Fauszt Gábor 2019 augusztusában érkezett vállalatunkhoz mint értékesítési vezető. Az elmúlt 10 hónapban — ezen belül is a pandémiás időszakban pedig kiemelten — Gábor remekül fogta össze az értékesítési feladatokat. A nehéz körülmények ellenére is sikeresen tartottuk meg meglévő ügyfeleinket, és új üzleteket is köthettünk Gábor irányítása alatt.

- Hirdetés -

Az áprilisban történt vezérigazgatóváltás miatt cégünknél megüresedett az értékesítési igazgatói poszt, melyet ideiglenesen Cseresnyés Dóra vezérigazgatónk látott el. Az átmeneti időszakot követően eredményessége és hozzáállása miatt Fauszt Gábort nevezte meg utódjának.

- hirdetés -

Gábor közel 12 évet töltött el IT területen, a világ elsőszámú piacinformációs szolgáltató, elemző vállalata, az IDC (International Data Corporation) köreiben. Kutatási elemzői, kiemelt ügyfélkapcsolati menedzseri és ügyvezető igazgatói pozícióban is bizonyította szaktudását a vállalatnál. Pályáját a memoQ-nál folytatta, mielőtt az AutSoft-hoz csatlakozott, ahol az üzleti szolgáltatások csapatot építette ki és vezette, valamint eredményesen vett részt a cég értékesítési tevékenységében is.

Gábor személyében egy határozott és céltudatos szakembert ismertünk meg, aki a szűk egy év alatt is új módszereket és folyamatokat ismertetett meg vállalatunkkal.

- Hirdetés -

Bízunk a hosszú távú, sikeres együttműködésben.

AutSoft

- hirdetés -

Akár ez is tetszhet