Okos térdmerevítővel követhető a gyógyulás

Elsősorban gyerekek számára fejlesztették ki, hogy a szülők vagy az orvos pontosabban nyomon követhesse a gyógyulás folyamatát, hiszen a kicsik nem mindig képesek értelmezhetően leírni, hogy milyen fájdalmakat élnek át, vagy mennyit javult az állapotuk.

A Yanko Design vette észre az elmés orvosi segédeszközt, amit C-Knee néven dobtak piacra, például a gyűrűporcsérülés, ficam vagy csonttörés megfigyelésére. A készülék egyszerre rögzíti a testrészt, és követi nyomon a gyógyulást, így nem kell arra hagyatkoznunk, amit a fájdalmai miatt eleve összezavart kisgyermekünk árul el az állapotáról.

A dizájnt a sportolóknál már sokszor látott merevítőről mintázták, és hálós párnázattal illeszkedik a térdhez. A kicsik valószínűleg gipszlevétel után fogják a legnagyobb hasznát venni, hiszen úgy segít nekik a természetes mozgás visszanyerésében, hogy egy perccel sem kell tovább viselniük a szükségesnél – hiszen az oldalába épített kijelző pontosan mutatja a rehabilitáció egyes stádiumait. A kialakítása ráadásul a térdhajlítás anatómiai pontosságú ívéhez illeszkedik.

- Hirdetés -

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet