- Hirdetés -

- Hirdetés -

Okostelefon-alkalmazás nyitja a kaput

A Schweiss SMART Doors komplex applikációt fejlesztett saját okosajtóinak vezérlésére, ám a megoldás más gyártók hasonló termékeivel is kompatibilis, és messze túlmutat egy digitális kulcscsomón vagy távirányítón.

Nincs többé a távozás utáni égető érzés, amikor nem tudod eldönteni, hogy bezártad-e az üzlet, a garázs, a hangár, a raktár, vagy a műhely kapuját – elsősorban ezt akarta elérni új termékével a hidraulikus és bifold rendszerű harmonikakapukat gyártó Schweiss. A cég logisztikai, ipari, üzleti partnereknek és magánszemélyeknek egyaránt kínál távolról vezérelhető rendszert, egyedi méretre gyártott ajtókkal, igaz, az „okosítást” már létező kapuk esetében is meg tudják oldani. A végeredmény nemcsak az érkezés kényelmét adja, hanem azt a magabiztosságot is, hogy bezártál magad mögött mindent.

A kapukhoz kérhető 4G hozzáféréssel rendelkező kamerahálózat, amelynek felvételeit bármikor, bárhonnan visszanézheted. Az alkalmazás mindezen felül arra is képes, hogy a megfelelő termosztáttal kapcsolatba lépve távolról szabályozható hőmérsékletet biztosítson, vagy éppen üzemi hőre melegítse azokat a berendezéseket, amelyekre az elsőként érkező dolgozóknak azonnal szüksége van.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A gyártó kreatív megoldásait új építkezésnél, felújításnál rögtön érdemes számításba venni, de meglévő épületek kész ajtó- és kapurendszereit szintén képes futurisztikussá tenni. Akár tájékozódás gyanánt is érdemes benézni hozzájuk.

Gábor János, Okosipar.hu
(Forrás: IMD)

Akár ez is tetszhet