Összetartók.hu – a vállalkozók új oldala

Összetartók.hu néven új, a vállalkozóknak szóló oldalt indított az MFB Csoport. A teljesen ingyenes B2B közösségi oldal nyitott minden hazai vállalkozás számára és az üzleti kapcsolatteremtés mellett segítséget nyújt a finanszírozási kérdések megválaszolásában is.

„Az Összetartók.hu azért született, hogy segítsen azoknak, akik voltak annyira bátrak, hogy elkezdték megvalósítani az álmaikat” – hangsúlyozza Milassin Levente, a Magyar Fejlesztési Bank marketing és kommunikációs igazgatója. A www.osszetartok.hu-t az MFB Csoport olyan B2B közösségi oldalként tervezte meg, ahol a vállalkozók online találkozhatnak egymással. A személyes, baráti kapcsolatok ápolására számtalan ingyenes rendszer áll rendelkezésre, ám a vállalkozások ebben a közösségi térben inkább csak hirdetőként jelenhetnek meg, miközben kevés az esélyük arra, hogy egymással üzleti kapcsolatba lépjenek. A B2B közösségi oldalak, a vállalkozások üzleti, kapcsolati hálójának online kiterjesztése iránt jelentős az érdeklődés, ám jelenleg fizetni kell az ehhez hasonló szolgáltatásokért. A világjárvány hatásainak enyhítése, a gazdasági újraindulás támogatása érdekében biztosítja az MFB ezt az új, ingyenesen használható platformot, amire már regisztrálhatnak a hazai vállalkozások.

„Az Összetartók.hu mindenki számára nyitott és teljesen ingyenes. Nálunk a segítség nem pénzkérdés” – mondja Milassin Levente, aki szerint ma egy vállalkozás több felelősséggel jár. Egy vállalkozónak nemcsak a szakmájában kell nagyon jónak lennie, nem elég az induló ötlet és a megfelelő piac megtalálása vagy éppen a szaktudás, ezek mellett értenie kell a marketinghez, a fogyasztói elégedettségtől a márkaépítésen keresztül a beszállítói kapcsolatokig, tisztában kell lennie a pénzügyi és az adózási kérdésekkel, no meg a hatósági előírásokkal, szabályokkal és ezek összes változásával, szüksége lehet pályázatírói tapasztalatokra és persze kell némi HR-készség ahhoz is, hogy megtalálja a legjobb munkatársakat, kialakítsa a csapatát, amellyel igazán sikeressé válhat.

- Hirdetés -

Az Összetartók.hu új online vállalkozói platformként, azaz találkozási lehetőségként indul a most ingyen regisztrálható vállalkozásoknak, hogy új üzleti kapcsolatokat alakíthassanak itt ki, miközben a weboldal hasznos segítséget nyújt a vállalati finanszírozási problémák kedvező megoldásához. A most elindult oldal lehetőséget nyújt az itt regisztráló vállalkozásoknak, hogy értékes kapcsolatokat találjanak – legyen szó konkrét üzleti lehetőségekről vagy akár csak a tapasztalatok megosztásáról.

A www.osszetartok.hu oldalon a díjmentes regisztráció után ingyenesen lehet böngészni a már regisztrált vállalkozások itt megosztott igényei között, a felhasználók térítésmentesen kereshetnek partnert: vevőt és beszállítót egyaránt, ezen felül pedig az MFB Csoport finanszírozási lehetőségeiről is közvetlen információhoz lehet itt jutni. Az oldalon szereplő tudásbázisban egyrészt szakértők osztják meg a legfontosabb pénzügyi ismereteket, megmagyarázva a fogalmakat és válaszolva alapvető és bonyolultabb kérdésekre egyaránt. Másrészt sikeres finanszírozási ügyletek példáin keresztül ismerkedhetnek meg a felhasználók azzal, miként és mire is lehet jó finanszírozási megoldásokat találni. „Tudjuk, nincs két egyforma vállalkozás, mindegyik története egyedi, mégis mindegyikben vannak olyan részletek, amelyek példaként szolgálhatnak másoknak” – húzta alá Milassin Levente.

Az MFB Csoport minden kapcsolódó pénzügyi terméke megtalálható az Összetartók.hu oldalon, legyen szó hitelről, tőkejuttatásról vagy garanciavállalásról. Néhány egyszerű kérdésre válaszolva abban is segítséget kaphat itt a vállalkozó, hogy melyik a hozzá illő finanszírozási konstrukció a fejlesztési bank alacsony kamatozású/díjú vagy éppen költségmentes megoldásai közül.

A világjárvány gazdasági hatásainak enyhítése, a hazai vállalkozások fejlesztése, versenyképességének növelése érdekében az MFB Csoport tagjai fontosnak tartják, hogy ezen az új online vállalkozói platformon is lehetőséget nyújtsanak a KKV-k üzleti kapcsolatainak erősítésének, új üzleti lehetőségeik felkutatásának segítésére.

MFB Csoport