SAP bemutatja legújabb megoldásait Barcelonában

2024. június 11-én megkezdődött a Sapphire 2024, az SAP éves szakmai konferenciája Barcelonában, ahol több mint húszezer résztvevő ismerkedhetett meg a vállalat legkorszerűbb üzleti szoftvereivel és innovációival. A háromnapos esemény központi témája az új funkciók bemutatása, vállalati esettanulmányok ismertetése és együttműködési megállapodások bejelentése volt – számolt be a cég által küldött közlemény. 

A konferencia külön figyelmet szentelt a mesterséges intelligenciának. Az SAP olyan partnerekkel kötött megállapodásokat, mint az Accenture, a Microsoft, a Meta, a Mistral AI, az NVIDIA, a Google Cloud és az Amazon Web Services, hogy generatív AI alapú szolgáltatásokat integráljanak rendszereikbe. Ezek a fejlesztések elősegítik az üzleti folyamatok hatékonyságát, az adatfeldolgozást és a döntéshozatalt. Például az SAP S/4HANA Cloud Public Edition új generatív AI funkciója lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy természetes nyelven írják le beszerzési igényeiket, amelyek alapján a szoftver ajánlott termék- és szolgáltatáscsomagokat generál.

A konferencia jelentőségét növeli az SAP S/4HANA bevezetésének 2027-es céldátuma, ami fokozza a vállalati érdeklődést az esemény iránt. Az SAP bemutatta az SAP LeanIX platformot is, amely az IT infrastruktúrák modernizálását segíti, valamint az izraeli WalkMe tech startup felvásárlását, amely interaktív útmutatókat és automatizált felhasználói élményeket kínál a digitális alkalmazások könnyebb használatához.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az eseményen számos iparági példa bemutatásra került, beleértve a Franciaország fő villamosenergia-hálózat üzemeltetőjét, az ENEDIS-t, amely az SAP Signavio Process Mining és AI megoldásokat használja mérési anomáliák automatikus felderítésére és megoldására. Emellett a spanyol González Byass borászat az SAP Responsible Design and Production megoldását használja a műanyag adók kezelésére és a fenntarthatósági célok elérésére.

Az SAP Hungary ügyvezető igazgatója, Pintér Szabolcs kiemelte, hogy a Sapphire konferencia segít a vállalatoknak eligazodni az SAP összetett portfóliójában és megoldásaiban, ezáltal növelve működési hatékonyságukat és támogatva digitális transzformációjukat.

Okosipar.hu

- Hirdetés -