- Hirdetés -

- Hirdetés -

Selec – az Ön megbízható társa

- Hirdetés -

A két évtizede Mumbaiban alapított Selec ma már világszinten terjeszkedő, észak-amerikai és európai elosztóközpontokkal rendelkező gyártócégként van jelen a mérőeszközök és ipari elektronikai alkatrészek piacán. Termékeik a minket körülvevő világ számos elemét szabályozzák és felügyelik, legyen szó az ausztriai alagúthálózatok biztonságvédelmi eszközeiről, sportesemények közvetítésének technológiai hátteréről vagy a kórházi energiaellátás és a sterilizáló kamrák szabályozásáról.

Első szárnycsapások

A Selec sikertörténete az 1990-es években kezdődött, amikor a cégalapító Samir Kaji által irányított csapat világszinten is egyedülálló magasfeszültség – mérési módszereket dolgozott ki ponthegesztő rendszerek számára. Miután több mint 10 évig fejlesztettek ügyfeleikre szabott egyedi high-tech megoldásokat, megszületett a döntés a cégalapításról, hogy az összegyűjtött tudást felhasználva megkezdjék a szabvány ipari elektronikai termékek fejlesztését és gyártását. Ennek fókuszában kezdettől fogva a nemzetközi piac és annak minőségi szabványai álltak, így a siker nem is váratott sokáig magára.

Terjeszkedés a nemzetközi piacon

A magas minőség és a hazai piachoz szükséges versenyképesség együttesen azt eredményezte, hogy a Selec egyedi, versenyerős termékekkel bíró nemzetközi névvé vált, a mumbai központi telephely ajtaján pedig sorra kezdtek el kopogtatni az automatizálási szektor nemzetközi szereplői is.

Ma a Selec több mint 25 éves tapasztalatra tekinthet vissza, és számos ismert nyugati vállalat stratégiai partnereként szerepel. Minőségorientált vásárlói körének köszönhetően az indiai-ázsiai és közel-keleti régiók mellett a Selec az európai és amerikai piacokon is egyre növekvő ütemben építi a bizalmat.

Termékkínálata eközben az eredeti méréstechnológiai üzletág mellett időzítőkkel, számlálókkal, folyamatindikátorokkal, digitális panelmérőkkel, teljesítménytényező-szabályozókkal (PFC), áramváltókkal és ipari tápegységekkel is bővült.

Termékek egy működőképes világért

Az a kijelentés, hogy a siker vonzóvá tesz, éppúgy igaz a vállalatokra is. Éppen ezért a Selec termékek saját márkanév alatt is számos területen biztosítják világunk megfelelő működését. Vegyük például a nemzetközi sportesemények TV-közvetítését, ahol sok esetben a Selec multifunkciós energiamérőit használják a pálya melletti áramellátó rendszerekben.

Vagy gondoljuk egy pillanatra az osztrák autópályák alagútjaira, esetleg a kórházakban található vészhelyzeti energiaellátó egységekre! Ezekben a rendszerekben is Selec feszültségvédelmi relék látják el a biztonsági technológiák védelmét, illetve a tápegységek kapcsolását.

Segítség a koronavírus elleni harcban

A hatékonyság folyamatos növelésével, valamint termelésben alkalmazott magasfokú automatizációnak köszönhetően a Selec az erősen árérzékeny indiai piacon is fontos szereplővé vált. 2005-ben indított PLC szériájukkal a belföldi piac megkerülhetetlen szereplőjévé váltak, és számos gyártó kis-és nagyvállalat termelési folyamatait szabályozzák India- szerte. Jelenleg a Selec PLC-k fontos feladatot látnak el a koronavírus ellen folytatott küzdelemben, hogy az indiai egészségügyi szektorban kialakult átlagfeletti igényeket is kezelni lehessen.

Erős, megengedhető árú, és legfőképpen rendelkezésre álló szabályozó egységekként egyre többször használják őket a sterilizációs rendszerek működtetésére.

Kompakt és rugalmas PLC rendszerek

Az eredetileg elsősorban indiai piacra fejlesztett Selec PLC-k meglepően népszerűek az olyan, hasonlóképpen árérzékeny piaccal bíró európai országokban, mint például Portugália, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország vagy Románia. A felhasználók kifejezetten kedvelik a komplett egydobozos kialakítást, melyben két külön hardware szegmens különíthető el: az egyik a rögzített hardware konfigurációs PLC, a másik pedig az erőteljes moduláris PLC hardware sorozat.

Az utóbbi különlegessége, hogy rugalmasan használható bővítőkártyáinak és az ehhez társuló nagyszámú funkciónak köszönhetően bármilyen variációban alkalmazható. Ezek a termékek ugyanúgy kompatibilisek a panelre vagy DIN-sínre rögzíthető szabvány modellekkel, akárcsak a legmagasabb árkategóriába tartozó társaik, továbbá az összes programozható ugyanarról a platformról.

A tervek szerint 2020 végén a Selec világszenzációval jelentkezik a szektorban, a 200 fős mumbai mérnökgárda tollából származó új rendszer pedig teljesen új szintre emeli a rugalmas kialakítású és megfizethető árú PLC-ket.

Elérhetőség

Annak érdekében, hogy a Selec képes legyen megfelelni a nemzetközi piaci igényeknek, Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Németországban is rendelkezik leányvállalattal, és folyamatosan építi értékesítési hálózatát.

Termékekkel kapcsolatos kérdései esetén vegye fel a kapcsolatot a Selec kizárólagos magyarországi képviselőjével, a Conpart Kft.-vel az info@conpart.hu e-mail címen, vagy látogasson el a www.ipari-elektronika.com webáruházba!

Ipari-elektronika.com Webshop

 

 

Conpart

Akár ez is tetszhet