Stratasys nagy formátumú ipari 3D nyomtató magyarországi premier

Szüksége van nagyméretű vagy sok kisebb alkatrészre, ami határidőre elkészül? Hasznosabban is el tudja tölteni a munkaidőt, minthogy 3D nyomtatók és alapanyagok paramétereivel kísérletezzen? A kutatás-fejlesztés a 3D nyomtatásban nem a munkahelye tevékenysége? Van egy jó hírünk!

Forrás: Varinex

A Stratasys F770 nagy formátumú FDM technológiájú 3D nyomtatója áthidalja az additív gyártási megoldások hiányosságait: lehetővé teszi akár komplex, nagy méretű, és akár 1 méter hosszú alkatrészek megfizethető, megbízható és pontos 3D nyomtatását, javítva a gyártóüzemek és a fejlesztők termelékenységét. Nem lesz szükség mérnöki bravúrokra a használatához, betölti a CAD modellt, beállítja az orientációt, vagy megnyomja az automatikus berendezést és indul a gyártás.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Miből tud nyomtatni? Elérhető az ABS, ami valódi ipari minőségű, erős és kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Éppen ezért is kell a fűtött, forró levegős zárt munkatér. UV álló megoldásokhoz ASA alapanyagot is tud használni, mechanikailag hozza az ABS tulajdonságait, de a felület az ASA esetében még annál is megnyerőbb és UV álló, kültéri termékek nyomtatására is alkalmas. Ebben a gépben nem vetemedik az ABS, sem az ASA. Mindkét anyaghoz enyhén lúgos oldatban oldódó támasztékot használ, így nem jelent kihívást a támasztékok eltávolítása a legkomplexebb alkatrészből sem. Így kreatívan tervezhet, nem kell a gyárthatóságon aggódnia. Maradjon fókuszban a munkája, a 3D nyomtatót már kifejlesztettük hozzá.

Nézzük az adatokat: a munkatér tágas, 1000×610×610 mm-es, több mint 370 literes építési terület új lehetőségeket nyit az ipari gyártás, a prototípuskészítés, gyártósori alkatrészek, nagy méretű jig-ek és befogó készülékek, terjedelmes funkcionális prototípusok, például járműpanelek gyártásában, amelyek kisebb nyomtatókkal nem megoldhatók. A munkatér átlóban 1160 mm, a pontosság+/-0,1 mm.

Nem rabolja a 3D nyomtatás a drága mérnökórákat, hanem az ön legmegbízhatóbb beosztottja lesz a Stratasys F770 FDM 3D nyomtató!

A GrabCAD vezérlőszoftver kezeli a natív CAD fájlokat és az STP formátumot is. Állítsa be a rétegvastagságot, az orientációt és mehet a gyártás, perceken belül. Egy csomag alapanyaggal, ami több, mint 3200 cm3 legalább 140 órát tud nyomtatni, az alapanyag ehhez a géphez olcsóbb, mint gondolná. A gyártás alatt nem kell a géphez nyúlni, hibátlanul végzi a feladatot. A 3D nyomtató minden gyártás előtt automatikusan kalibrál. A nyomtatásra rá tud nézni a beépített kamerán keresztül is. Legyen sikeres mérnök, aki minden 3D nyomtatott alkatrészt hibátlan minőségben, határidőre szállít a kollégáknak vagy az ügyfeleknek!

A Stratasys F770 additív gyártóberendezés segít elkerülni a hagyományos megmunkálás magas költségeit és hosszú átfutási idejét, kiküszöbölve a piacon elérhető más 3D nyomtatók nehézkes használatát, gyenge minőségét és rejtett költségeit. A berendezés standard hőre lágyuló műanyagokat és oldható támaszanyagot használ, lehetővé téve akár komplex belső szerkezetű alkatrészek tervezését és 3D nyomtatását, minimális utómunkával.

A világ vezető szervezetei a Stratasys-hoz fordulnak a terméktervezés átalakítása, a gyártás és az ellátási láncok rugalmasságának növelése érdekében. A Stratasys magyarországi forgalmazója a VARINEX Zrt.

25 éve segítjük additív gyártással Magyarország vezető ipari cégeit és innovációikat

A VARINEX Zrt. az additív gyártás élenjáró hazai specialistája, 25 éve megbízható partnere a vállalkozásoknak, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Az innovatív gyártástechnológia szakértőjeként számos piacvezető 3D szkenner, 3D nyomtató, 3D szoftver és felületkezelő márkával dolgozik együtt. A VARINEX Zrt. nemcsak piacvezető világmárkákat forgalmaz az additív gyártás területén, hanem 3D Digitális Gyárában 25 éve naponta többezer alkatrészt gyárt saját, közép-európai szinten is egyedülálló gépparkján. A cég magyar és nemzetközi kutatás-fejlesztési projektekben is bizonyítja szakértelmét, és az oktatás területén a legtöbb neves hazai egyetemmel szorosan együttműködik.

Ismerje meg a nagyformátumú, megfizethető, megbízható és pontos Stratasys F770 3D nyomtatót, töltse le a 16 oldalas ismertetőt a VARINEX honlapjáról! 

LETÖLTÉS

VARINEX Zrt.

- Hirdetés -