Szakmai kiállítás látogatása – otthonról

Az Endress+Hauser meghívja Önt virtuális standjára

A világjárvány idején a személyes találkozások korlátozva vannak, a tömegrendezvényeket pedig kerülni kell – ezek a feltételek vezettek ahhoz, hogy az idei év legnagyobb szakmai rendezvényei és vásárai elmaradtak. Éppen ezért az Endress+Hauser új, rugalmas és informatív módon próbálja meg termékeit, komplett megoldásait és szolgáltatásait közelebb vinni az ügyfeleihez, virtuális standja segítségével.

A virtuális stand egyszerű internetes hozzáféréssel a világ bármelyik pontjáról elérhető, éjjel-nappal. Sőt, okostelefon és VR szemüveg segítségével a látogatók még közelebb érezhetik magukat a vásárokon megszokott látványvilágához! Csakúgy, mint a való világban, a legújabb termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat a kiállítási pavilonban kialakított különböző állomásokon mutatjuk be. A megjelenő linkek további információkhoz vezetnek, például videókhoz, 360 fokos megtekintésekhez és letöltésekhez.

 

- Hirdetés -

A távolságtartás ellenére (digitálisan) mégis közel

„Az Endress+Hauser megbízható partner a nehéz időkben is. A digitális megoldások – például a virtuális kiállítási standja – segítenek kapcsolatot tartani ügyfeleinkkel. Ez azt jelenti, hogy támogatni tudjuk őket a munkafolyamatok javításában, a folyamatleállások megelőzésében, valamint az operatív hatékonyság és az eredményesség optimalizálásában. ”- hangsúlyozza Nikolaus Krüger, értékesítési igazgató.

A kiállítási stand számos olyan innovatív terméket emel ki, amelyek készen állnak a IIoT-re, segítve a vállalatokat a digitális átalakulásban. Ide tartoznak a Cerabar és a Deltabar nyomástávadó készülékek, amelyek fejlett csatlakozást és Heartbeat technológiát tartalmaznak. Az eredményesebb készletgazdálkodás érdekében az Endress+Hauser a felhőalapú Micropilot FWR30 szintérzékelőt kínálja 80 GHz-es radartechnológiával. A t-mass 300/500 termikus áramlásmérő pedig számos új funkciót kínál, például a kétirányú áramlásmérést.

Az Endress+Hauser virtuális standját a következő linken látogathatja meg:Belépés a kiállításrA

Endress+Hauser