SZERETJÜK AZ AUTOMATIZÁLÁST – innovatív megoldások az autonóm gyártás érdekében – 2. rész

Az AMB 2022 kiállításon a DMG MORI bemutatja az automatizált és digitalizált gyártási megoldásainak széleskörű termékpalettáját a versenyképes gyártás érdekében.

Magazinunk előző részében a “A megmunkálási folyamatok következetes automatizálásáról” és a “PH Cell Twin világpremierjéről” írtunk, amelyet itt tudsz elolvasni: Elolvasom az 1. részt

Technológiai integráció fogazással: Teljes megmunkálás 5-tengelyes megmunkálóközpontokon, eszterga-marógépeken és maró-esztergaközpontokon is.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Technológiai integráció:
Teljes megmunkálás a legmagasabb színvonalon

Az innovatív megmunkálási eljárások egy munkatérben történő integrálásával az átfutási idő jelentősen csökkenthető. Ezért évek óta kiemelt fontosságú a DMG MORI termékpalettáján a teljes megmunkálás az 5-tengelyes megmunkálóközpontokon, eszterga-marógépeken és maró-esztergaközpontokon. A szolgáltatások körét folyamatosan fejlesztették, napjainkra a fogmarást és -köszörülést egyaránt el lehet végezni ugyanazzal a felfogással. A kifinomult szerszámozási megoldások és mindenekelőtt a kizárólagos DMG MORI technológiai ciklusok olyan mértékben növelik a szerszámgépeik sokoldalúságát, hogy a munkadarab következő felfogására már nincs szükség. Ez javítja a megmunkálóközpontok kihasználtságát és ugyanakkor szabad kapacitást is teremt más szerszámgépeken, amelyek korábban a teljes folyamat részét képezték.

my DMG MORI: szervizbejelentés egyetlen gombnyomással.
DMG MORI Service:
Digitális szervizfolyamatok a maximális átláthatóság és sebesség érdekében

A my DMG MORI 2019-es bevezetése óta már csaknem 30,000 ügyfél választotta az online szervizportált. A szerviztevékenységek digitális támogatása gyorsabb segítséget és teljes átláthatóságot nyújt, ingyenesen. A szervizbejelentéseket a my DMG MORI-n egyetlen gombnyomással lehet megtenni, egy interaktív igénylőlap kitöltésével PC-ről vagy okostelefonról egyaránt. A meghatározott szervizbejelentéseket a tetszőlegesen csatolt fotókkal vagy videókkal együtt közvetlenül a megfelelő DMG MORI szervizspecialistának küldi le a rendszer. Mindeközben a “Tracking & Tracing” funkció átláthatóságot biztosít minden szervizfolyamat és eljárás során. Még a pótalkatrész rendeléseket is percre pontosan nyomon lehet követni. Minden kereskedelmi és műszaki dokumentáció a hozzáférhető a my DMG MORI-n keresztül.

DMG MORI

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet
https://www.okosipar.hu/wp-admin/post.php?post=7773&action=edit#