Szinte meg sem nyitott a Vitesco új üzeme, máris bővül

Alig két hónapja volt a Vitesco Technologies legújabb, debreceni üzemének hivatalos megnyitója, és máris jön az újabb fejlesztés. A Vitesco Technologies ma bejelentette, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztériummal együttműködve a debreceni üzem bővítésének II. ütemére további több mint 100 millió eurót fordít.  Az új szén-dioxid semleges épületek az irodai és termelési területekkel együtt összesen 31 ezer négyzetméterre növelik az okos gyárat.

A megnövekedett kapacitást a vállalat a teljesen elektromos járművek, a plug-in hibridek, valamint a belsőégésű motorok által is használt csúcstechnológiájú elektronikus sebességváltó-érzékelő technológiák gyártására fordítja.

“Cégünkkel továbbra is folyamatosan igazodunk a fejlődő elektronikai és villamosítási piachoz” – fejtette ki Lukas Juranek, a Vitesco Technologies Magyarország ügyvezető igazgatója, aki szerint a mostani beruházás is bizonyítja a debreceni üzem fontosságát az európai termelési hálózatban.

- Hirdetés -

“A Debrecenben létrehozott új üzemünkkel és a mostani fejlesztéssel az európai termelési hálózatunk is erősödik, aminek a következtében hatékonyan tudjuk kielégíteni az ügyfeleink növekvő igényeit a magas színvonalú, tiszta hajtási technológiák iránt” –tette hozzá Thomas Stierle, a Vitesco Technologies Electrification Technology üzleti egységének az alelnöke.

 Vitesco Technologies

Akár ez is tetszhet