- Hirdetés -

- Hirdetés -

Tablettartó a folyamatos online jelenléthez

Manapság már számos mindennapi feladatunkhoz szükség van a táblagép képernyőjére, hiszen segítségével rengeteg funkció elérhető. Például az online receptek betöltéséhez, a fűtés és a riasztó vezérléséhez vagy a kedvenc sorozatunk streameléséhez egy meleg fürdő kíséretében. Persze a mindennapi felhasználáson túl gyártóegységekben, logisztikai üzemekben vagy az irodában is rendkívül praktikus tud lenni, amikor információt kívánunk megosztani kollégáinkkal. Felvetődik viszont a kérdés: hová helyezhető el ezekben az esetekben az a bizonyos táblagép, úgy, hogy az biztonságban legyen, emellett pedig kényelmesen kezelhető és látható? Erre talált megoldást a DURABLE. Okos, megfizethető és gyorsan telepíthető alkalmazásával áthidalja a nehézségeket, és akár folyamatosan online lehet a felhasználó.

Az új fali tablet dokkoló, azaz VISIOCLIP tartó két kapocsból áll, amelyeket sima felületekre lehet felragasztani vagy csavarozni, ezáltal minden szabványos méretű táblagépet képes rögzíteni. A klipszek 1 kilogramm súlyt tudnak megtartani. A VISIOCLIP kiváló minőségű, Németországban gyártott termék. Már kapható a szakkereskedőknél, illetve megrendelhető a Durable.hu weboldalon keresztül is.

Rögzítés, és kész is!

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A falra és más sík felületekre rögzíthető kapcsok számos előnnyel rendelkeznek. Szemmel láthatóan kevesebb helyet foglalnak el, mint az erre a célra használatos hagyományos eszközök, valamint észrevétlenül telepíthetők minden lakókörnyezetbe. A DURABLE klipszek könnyűszerrel felragaszthatók, és szükség esetén eltávolíthatók anélkül, hogy bármilyen esztétikailag megkérdőjelezhető maradványt hagynának maguk után. Alternatív megoldásként csavarozhatók is, amelyhez a gyártó fúrósablont biztosít. A két klipsz megoldást jelent minden szabványos méretű táblagép és okostelefon megbízható rögzítéséhez, egészen 10 milliméter vastagságig. Ahogy a két kapcsot rögzítettük, már használható is, a tablet a tartóba pattintható és egyszerűen eltávolítható.

Extra felhasználási tipp

A fali tartó akár az okoseszközök töltőállomásaként is funkcionálhat. A használata egészen egyszerű, csak helyezzük a kapcsokat egy hálózati csatlakozó közelébe, majd tegyük a készüléket a fali tartóba és töltéshez dugjuk a konnektorba.

A termék adatai:
  • Univerzális fali dokkoló a táblagépek és okostelefonok helytakarékos rögzítéséhez.
  • Legfeljebb 1 kg súlyú és legfeljebb 10 mm mélységű készülékek biztonságos működése.
  • A két klipsz egyszerű és egyedi rögzítése ragasztással vagy fúrással.
  • Pontosan felszerelhető a rögzítőlemezek és fúrósablon segítségével.
  • A tartók kialakítása lehetővé teszi a táblagépek könnyű behelyezését és eltávolítását
  • A beépített kampók megakadályozzák a tartók törését, így hosszútávú használatot biztosítanak.
  • A helytakarékos és egyszerű kialakítás diszkréten illeszkedik minden környezetbe – tökéletes okos otthonok kialakításához.
  • Felszerelhető függőleges vagy álló formátumban.
  • Okostelefonok töltőállomásaként is használható.

DURABLE

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet