Teljesen folyadékszigetelt, vágásálló munkáskesztyű érkezik

Kevés univerzálisabb eszközt találni a piacon annál a nitril bevonatú kesztyűnél, amit a Verto elsősorban kerti munkákhoz fejlesztett ki, de ennél jóval szélesebb körben is alkalmazható.

A Grupa Topex forgalmazásában elérhető eszköz sokoldalúságát remekül szemlélteti, hogy a kerti kerítésen végzett munkákon túl megállja a helyét műhelyekben, sőt, akár gyártósorokon is. Erre főleg nagyfokú ellenállóképessége és antiallergén anyagai teszik alkalmassá.

Az összehúzókkal kikészített, illetve légáteresztő anyaggal és nitrillel bevont kesztyű remekül növeli a tapadást a különböző szerszámokhoz és felületekhez, de közben folyadékszigetelt, mi több, ellenáll az olaj, a zsír, a benzin vagy más kőolajszármazékok káros hatásainak. A szintetikus anyagokból készült nitril védőkesztyűket nem véletlenül szokták orvosi minőségű kesztyűknek is nevezni: sokkal rugalmasabbak, ellenállóbbak és nagyobb védettséget nyújtanak a hagyományos gumikesztyűknél, ám ezzel együtt rendkívüli az ellenállóképességük a fizikai terheléssel és a vegyszerekkel szemben.

- Hirdetés -

Ami a kéz egészségét illeti: nem mindegy, hogy milyen védőkesztyűt veszünk fel kerti, szerelési vagy gyártósori feladatokhoz. Egyrészt azzal vigyázhatunk testi épségünkre, ha a felszerelésünk teljesen ergonomikusan illeszkedik, így akár precíziós munkák elvégzésére is alkalmas, másrészt fontos, hogy hordása ne viselje meg annyira a bőrünket, mint egy gumikesztyű. A Verto termékei teljesen latexmentesek, ami nemcsak az allergiások számára nélkülözhetetlen, hanem olyan dolgozók számára is, akiknek naphosszat védőkesztyűt kell viselniük, így a gumi – a maga légmentes, feszülő és nedvességre csúszóssá váló tulajdonságaival – számukra nem opció.

Bár ahhoz a legkiválóbb, mi nem csak kerti kerítés gondozásához húznánk fel, hiszen fokozott biztonságot nyújt a kezeknek. Az ellenálló felület hatékonyan óvja meg a dolgozókat a vágásoktól és átszúrásoktól, de ha ez nem lenne elég: a Verto úgy tervezte meg a szerkezetét, hogy tűrje a kimagaslóan erős dörzsölődést, valamint a lehető legnagyobb mértékben szakadásgátló legyen.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet