Tervezze meg online saját munkaállomását

Próbálja ki a Hoffmann Group online 3D nézettel ellátott konfigurátorát

A Hoffmann Group a GARANT GridLine Munkaállomások online konfigurátorával bővíti munkaállomások és tárolók online tervezési szolgáltatását. Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek teljesen önállóan tervezzék meg munkaállomásaikat, majd néhány kattintással árajánlatot is kérjenek.

Az intuitív felhasználói felület segítségével valós időben készíthet 3D modelleket, így az online konfigurátorral való munka igazi gyerekjáték. A felhasználók elforgathatják, nagyíthatják és kicsinyíthetik a modelleket, hogy mindenhonnan részletesen megtekinthessék azokat. Az eShopban való regisztrációval elmenthetik konfigurációikat és később is visszatérhetnek, hogy tovább dolgozhassanak rajtuk.

Az online konfigurátor a gyakorlatban így működik: A kezdéshez a felhasználók a kívánt GARANT GridLine munkaállomás típusra kattintanak. Három lehetőség közül választhatnak: kSzint (mLevel) a munkaállomás magasságának kézi állítása, eSzint (eLevel) a munkaállomás magasságának elektromos állítása és eSzint+ (eLevel+) a munkalap magasságállítása. A következő lépésben a felhasználók hozzáadhatják a szükséges tartozékokat, majd külön-külön beállíthatják az egyes tételek színeit. Tíz szabvány szín közül választhat. A tartozékok közt találhat például tartóoszlopokat, tartókarokat, Multifix síneket, fiókokat és fiókházakat. A véglegesítéshez az ügyfelek részletesen áttekinthetik terveiket 3D-ben és lehívhatják a megfelelő alkatrészek listáját. Ha elégedettek, a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül árajánlatot is kérhetnek.

- Hirdetés -

Az online konfigurátor tehát nemcsak a terméktervezés új eszközeinek lehetőségeit nyitja meg, hanem a Hoffmann Group munkaállomás-tanácsadóival való kapcsolattartáshoz is új lehetőséget biztosít. Ezek eredményeként a tervezési pontosság javul, a felhasználók pedig időt takarítanak meg, valamint könnyebben és gyorsabban jutnak hozzá a kívánt termékekhez.

A KONFIGURÁTOR ITT ÉRHETŐ EL

Hoffmann Group

Akár ez is tetszhet