ThingWorx komptibilis a HMS Networks Ewon Flexy kiterjesztése

A HMS Networks által megjelentetett új PTC Marketplace megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Ewon® Flexy és a Talk2M® felhő segítségével a gépi adatokat összekapcsolják a PTC ThingWorx® platformjával.

A PTC Partner Network tagjaként működő HMS Networks egy új kiterjesztést mutatott be, amely az Ewon Flexy edge gateway-eket és a kapcsolódó Ewon Talk2M felhőt a PTC ThingWorx® IoT (IIoT) megoldási platformjával integrálja. A ThingWorx Ewon kiterjesztését validálta a PTC, ezzel megszerezte a ThingWorx Ready™ státuszt.

A PTC ThingWorx Ready program lehetővé teszi a technológiai vállalatok számára, hogy validálják termékeik interoperabilitását a ThingWorx platformmal. A termék ThingWorx Ready megjelölését követően a kiterjesztés a PTC Marketplace-en is elérhetővé válik, egy olyan digitális térben, ahol a PTC partnerei és ügyfelei elérhetik és megismertethetik az IIoT eszközöket, a piacra került megoldásokat és a megoldások telepítését segítő innovatív technológiákat.

- Hirdetés -

A ThingWorx Ewon Flexy kiterjesztése lehetővé teszi a gépgyártók és rendszerintegrátorok számára az egyszerűbb és biztonságos adatintegrációt az összes PLC-gyártótól származó PLC-ktől az interneten keresztül egészen a ThingWorx platformig. Az integrációval a PTC partnerei és ügyfelei a legmodernebb távoli gépszolgáltatási megoldásokat valósíthatják meg saját piacaikra szabva.

„A távoli gépkapcsolat jelenti a HMS Networks központi piacát – jelentette ki Kevin Knake, a HMS alelnöke és amerikai ügyvezetője. – Örülünk, hogy a bevált Ewon Flexy és Talk2M megoldásunk révén biztonságos, azonnal használható gépi kapcsolatot kínálhatunk a ThingWorx-hoz. Ezzel egyértelmű utat nyitunk meg az ügyfelek előtt, hogy piacvezető szolgáltatási megoldásokat kínáljanak. A ThingWorx szolgáltatásai – köztük az Asset Advisor – nagy értéket jelenthetnek az OEM ügyfélkör számára.”

„Örülünk, hogy a HMS Networks a ThingWorx Ready program részévé vált. A HMS új Ewon Flexy ThingWorx kiterjesztése új lehetőségeket nyit meg a ThingWorx felhasználók számára a gépi adatok integrálásában – mondta Jonathan Kateman, a PTC Stratégiai Szövetségek szenior alelnöke. – A technológiai partnerek hálózata lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek és partnereinknek olyan innovatív erőforrásokat kínáljunk, amelyek hozzáadott értéket adhatnak IIoT-megoldásaikhoz, és felgyorsíthatják az üzleti siker elérését.”

További információért kérjük, látogasson el a HMS ThingWorx megoldás weboldalára:

További információk

HMS

Akár ez is tetszhet