- Hirdetés -

- Hirdetés -

Új generáció az okostelefonok piacán – Strongphone G9

Az EVEOLVEO újabb strapabíró okostelefont mutatott be. A Strongphone G9 az IP69 szabványnak köszönhetően rendkívül ellenálló, az 5000 mAh kapacitású akkumulátora pedig hosszú üzemidőt biztosít. Emellett pedig olyan funkciókkal is rendelkezik, mint az eSIM kártya kezelés, NFC, ujjlenyomat- és arcfelismerés.

Az EVOLVEO StrongPhone G9 a cseh gyártó strapabíró okostelefonjai közé tartozik. A vékony, elegáns kialakítású telefont belső védőkerettel látták el, széleit pedig fém betétek védik a kicsúszás ellen, így rendkívül ellenálló a leesésekkel vagy ütésekkel szemben. A készülék IP69-es szabvánnyal rendelkezik, tehát porálló, és akár 1,2 méteres vízoszlop nyomásának is ellenáll 30 percig. A StrongPhone G9 egyike azon kevés strapabíró telefonoknak, amelyek 6,2”-os széles betekintési szögű és vízcsepp alakú kivágással rendelkező kijelzővel és IPS technológiával felszereltek, így valós színvisszaadást és széles látószöget biztosít. A telefon Gorilla Glass védőüveggel is rendelkezik, amely nagyobb védelmet és karcállóságot biztosít. További biztonsági funkció a beépített ujjlenyomat olvasó vagy a Face unlock arcfelismerés, amely meggyorsítja a telefon feloldását és nagyobb biztonságot is jelent.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A strapabíró kialakításon túl számos funkciót is elrejtettek a készülékben. A StrongPhone G9 az első olyan strapatelefon, amely támogatja a hagyományos SIM kártyák modern változatát, az új, elektronikus SIM kártyát. Többé már nincs szükség SIM kártya behelyezésére, csupán az eSIM profilt kell feltölteni a telefonba. Egyidejűleg akár nyolc eSIM profil is elmenthető, amelyek közül az adott időben mindig csak egy lehet aktív. A telefon két hagyományos SIM kártya használatát támogatja, illetve egy hagyományos nano SIM kártyát és egy memóriakártyát, vagy egy hagyományos nano SIM kártyát és akár nyolc eSIM kártya használatát.

A telefont modern NFC technológiával is felszerelték, ami gyors, kényelmes és biztonságos fizetést tesz lehetővé a telefon segítségével és megkönnyíti a további NFC készülékekkel történő párosítást, vagy az NFC tag-ek használatát. A Strongphone G9 5 000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár három nap üzemidőt is biztosít és lehetővé teszi, hogy a telefon naponta történő töltés nélkül is használható legyen. Ha mégis szükségessé válik a töltés, akkor a modern, C típusú, gyorstöltést támogató USB töltő csatlakozónak köszönhetően kevesebb, mint három óra alatt 90 %-os töltöttségi szintre tölthető fel.

A StrongPhone G9 telefon felső oldalán SOS nyomógomb található, amelynek megnyomásával a telefon automatikusan tárcsázza a 112-es számot. A telefon oldalán egy piros színű nyomógomb kapott helyet, amely saját választás szerint beprogramozható bármely két alkalmazás indításához. A megnyomásával például bekapcsolhatjuk a fényképezőgépet és a lámpát, vagy további két, más kedvelt alkalmazást.

A telefon 48 Mpx kamerával rendelkezik, amelybe SAMSUNG ISOCELL Plus képérzékelő került. Az ISOCELL Plus technológiának köszönhetően a képérzékelő rendkívül érzékeny a fényre és kiváló színhűséget ér el, még gyenge fényviszonyok esetén is. Könnyen kezelhető, és olyan kiegészítő funkciókat kínál, mint portré, rövid videó vagy Full HD videó készítése, elektronikus képstabilizálással. A felszereltséget 8 Mpx felbontású elülső kamera egészíti ki.

A nagy teljesítményű, nyolcmagos, 2.0 Ghz-es processzor, a 4 GB-os RAM memóriával együtt megfelelő teljesítményt biztosít, a MediaTek CorePilot technológia a teljesítmény-igénytől függően továbbítja mind a 8 mag teljes teljesítményét, vagy kikapcsolását, kímélve az akkumulátort a nagymértékű lemerüléstől. A 64GB belső memória elegendő helyet biztosít valamennyi kedvenc alkalmazásod, térképek, zenék vagy filmek számára. A memória microSDHC kártyával könnyen bővíthető.

EVEOLVEO

Akár ez is tetszhet