Új HSG X3015 sík lézervágó

Bemutatjuk az XLASE belépőszint kínálatának legmodernebb tagját! A fix sík munkaasztallal rendelkező, már közel 10 éve a lézervágók piacán futó G3015C típus továbbfejlesztett változatáról van szó. A G3015C továbbra is elérhető lesz a belépő szintnél, a X3015 pedig jobb funkcionalitással, a magasabb igényekkel rendelkező ügyfelek igényeit elégíti ki.

Miben más az X3015?

A legtöbb síkágyas lézervágógépnek a munkaasztal kialakítást tekintve két változata ismert: A belépő szintű csoport fix asztallal rendelkezik mely költséghatékony, de kevésbé produktív. A másik csoport asztalváltóval rendelkezik, tehát 2db asztalt használ a lézergép, melyből egy mindig a gépben van, a másik a gépen kívül. Ez utóbbi megoldás produktívabb, de több helyet foglal és magasabb vételárat feltételez. Az új X3015 esetében 1db asztalról, de ez a gépből egy mozdulattal kihúzható. Ez által a gép mérete kompakt, kisebb marad, a költsége alacsonyabb, továbbá a munkaasztal az asztalváltós gépekhez hasonlóan ergonómiailag rendkívül kedvező, 3 oldalról kényelmesen elérhető. Az asztal ráadásul nem hosszában, hanem a gép oldalán, a kezelőfelülethez közel húzható ki, ezzel optimalizálva a helykihasználást és könnyű kezelést.

- Hirdetés -

Ezen felül további új funkciókkal láttuk el a lézervágót:

Vertikálisan nyíló ajtaja és horizontálisan mozgó asztala hozzájárul a gép helytakarékosságához és a produktivitáshoz. A fiók kialakítású munkaasztal megkönnyíti a gépkezelő számára a lemezanyag be- és kirakodását.

A vágógép asztalszerkezetének belső része mangán bevonatot kapott, mely megvédi a szerkezetet a nagy hőtől és az ütődésektől, így garantál hosszabb élettartamot a váznak.

Kérje kedvező ajánlatunkat az XLASE új, továbbfejlesztett fix asztalos fiber lézerberendezésére most!

XLASE (Signdepot Europe Kft.)

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet