Új időpontban a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítás

Májusban tartották volna, de a járványügyi intézkedések meghosszabbítása miatt későbbre halasztották.

A kormány február 25-én kihirdetett határozata szerint március 15-ig még biztosan érvényben maradnak a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások, köztük a rendezvények tartására vonatkozó tilalom. Mivel egyelőre nem lehet biztosan megmondani, hogy meddig állnak fenn az intézkedések – lesz-e például további hosszabbítás –, a szervező és a helyszínt biztosító HUNGEXPO Zrt. úgy tájékoztatta a NEW technologyt, hogy a kiállítás májusi megrendezésének lehetősége bizonytalanná vált.

Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége minden eshetőséget mérlegelve és a kiállítók érdekeit szem előtt tartva úgy döntött, hogy a MACH-TECH és IPAR NAPJAI-t új időpontra, 2021. június 15-18-ra teszi át. Mint írták: bíznak benne, hogy ekkor már tényleg megtarthatják „Magyarország legjelentősebb ipari üzleti eseményét és találkozóját”, amely ezúttal hibrid rendezvény lesz, hiszen a kiállítók nemcsak a fizikai térben, hanem virtuálisan is csatlakozhatnak hozzá. A helyszíni kiállítás szintén virtuális elemekkel bővül, megkönnyítve a látogatói találkozásokat és az üzletkötéseket.

- Hirdetés -

A MACH-TECH – IPAR NAPJAI kiállítást legutóbb 2019-ben tudták megtartani: 20 országból összesen 562 kiállító érkezett a Kongresszusi Központba, ahol néhány nap alatt több mint 19 ezer látogató fordult meg.

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -