Új, nagy pontosságú 3D szkenner termékcsaládot adott ki a 3DMakerpro

A gyártó március végén megjelent kézi szkennerei felhasználóbarát funkciók és nagy teljesítményű képességek keverékét kínálják, kezdő és tapasztalt felhasználóknak egyaránt. A Moose 699 dolláros (kb. 252 ezer forintos), míg a Moose Lite 399 dolláros (kb. 144 ezer forintos) áron került kereskedelmi forgalomba, szóval mindkettő széles körben elérhetőnek tűnik.

AI Visual System és 24 bites színes kamera

A Moose szkenner egy sor újszerű funkciót vezet be a 3D szkennelési folyamatba. Az AI Visual Tracking révén fejlett algoritmusokat alkalmaz a beolvasott tárgyak sérüléseinek intelligens azonosítására, lehetővé téve a zökkenőmentes és automatikus modelljavítást. A 24 bites színtextúrát biztosító kamerával a Moose szavatolja a valódi színek legnagyobb pontossággal történő helyreállítását, így a felhasználók élénk és pontos ábrázolásokat kaphatnak. A kékfény-technológiát kihasználva a Moose figyelemre méltó, akár 0,03 mm-es élethű pontossági szintet ér el – hívja fel a figyelmet a 3D Printing Industry.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A 3DMakerpro a Geomagic Wrap fejlesztőjével, az Oqton-nal együttműködve fejlesztette tovább a Geomagic Wrap for 3DMakerpro-t, ami egy kifinomult 3D modellező szoftver, azzal a képességgel, hogy a haladók elvégezhessék vele a 3D modellek további finomítását és szerkesztését. Ez az együttműködés a 3D szkennelés és a CAD közötti szakadék áthidalását szolgálja, és javítja az ügyfélélményt, csökkentett költségek mellett.

A vállalat úgy véli, az új 3D szkennerek jelentős előrelépést jelentenek az iparágban, mivel a 3DMakerpro professzionális minőségű hardveres képességeket kínál, az Oqton robusztus szoftveres képességeivel kiegészülve.

Kezdőbarát tervezés, nagy pontossággal

Az optikai rázkódásgátló technológiával ellátott Anti-Shake modulok garantálják a stabilitást a szkennelés során, míg a Marker-Free technológia kiküszöböli a jelölők szükségességét, ezáltal leegyszerűsítik az egész folyamatot. Az akár kezdő felhasználók a JMStudio szoftveren keresztül élethosszig tartó ingyenes szoftverfrissítéseket élvezhetnek, ami jelentősen támogatja a szkennelési élmény folyamatos javulását.

A Moose 3D szkenner sorozat műszaki adatai
Specifikációk Moose Moose Lite
Pontosság: 0.03mm 0.05mm
Felbontás: 0.07mm 0.10mm
Rögzítési tartomány: 200 x 100mm 200 x 100mm
Munkavégzés távolsága: 150 – 400mm 150 – 400mm
Fényforrás: Blue LED NIR
Színtextúra: Color textures 24-bit Mono textures
Képkockasebesség: 10fps 10fps
Jellemző tárgyméretek: 15 – 1500mm 15 – 1500mm
Portok: USB2.0 USB2.0
Dimenziók: 120 x 60 x 35mm 120 x 60 x 35mm
Saját tömeg: 280g 250g
Kimenet formátuma: OBJ/STL/PLY/ASC OBJ/STL/PLY/ASC

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -