Új nézőpontok tendereztetéshez

Beruházni nem tudomány, csak elegendő forrás kell hozzá – az elmúlt években sokat finomodott ez a  közvélekedés: már nemcsak az ajánlatokon szereplő végösszeg számít, hanem a hosszú távon jelentkező költségek egy része is mérlegre kerül.

A QLM ügyfelei hosszú távú üzemeltetési és termelékenységi tapasztalataiból merítve további nézőpontokra tud rávilágítani ahhoz, hogy a beruházások még eredményesebbek legyenek.

Lépjünk túl a megszokotton- out of the box !

- Hirdetés -

Tendereztetéskor ma már bevett szokás, hogy döntési mátrix készítésénél bérleti konstrukció esetén figyelembe veszik  például a teljes körű karbantartási (full service) díjat is, mely lefedi  a rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokat. Ennyivel vajon teljes képet kapunk a gépek üzemeltetése során felmerülő összes költségről? Gépbeszerzéskor számoltunk-e az eddigi tapasztalataink alapján bekövetkező töréskárok költségeivel? Alaposan körbejártuk-e azt a kérdést, hogy a kiválasztott gép munkahatékonyságban a legjobb választás számunkra? Gondoltunk-e arra, hogy egy jól megválasztott géppel az eredeti elképzelésnél egy, vagy akár több eszközzel kevesebb is hatékonyan kiszolgálja a raktári operációt?

A QLM új nézőpontokkal segít ezen kérdések megválaszolásában! Megoldásokban gondolkozik, és a szóba jöhetőek közül azt a technológiát javasolja, tervezi és kivitelezi, amelyik a megbízója számára hosszú távon a legkedvezőbb, azaz az adott raktári operáció hatékonyságát és működését maximálisan támogatja. Ennek a választásnak sarkalatos pontja, hogy a tendereztetési eljárás során az Ügyfél a kellő információk birtokában, több tényezőt figyelembe véve tudja meghozni a tökéletes döntést.

Cikksorozatuk következő részeiben bemutatják, hogy beruházáskor milyen járulékos költségekre és tényezőkre célszerű előzetes figyelni. Addig is nézzük az ígért új nézőpontok egyikét – vizuális formában! (Folytatás hamarosan! )

QLM

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet