- Hirdetés -

- Hirdetés -

Új vezetői struktúra a FAULHABER

Új vezetői struktúra a FAULHABER schönaichi központjában. 2022 januárjától – a Dr. Fritz Faulhaber GmbH & Co. KG fennállásának 75. évfordulóján – a hajtásrendszerekre szakosodott vállalat új vezetői struktúrával működik majd tovább. A korábbi ügyvezető igazgatók, Dr. Thomas Bertolini és Gert Frech-Walter nyugdíjba vonulnak, és átadják a stafétát Karl Faulhaber ötfős vezetői csapatának.

„Közös vezetésük alatt legalább olyan fontos szerepet játszott a FAULHABER sikerében az új évezred elején a telephelyeken átívelő, egységesített és szinkronizált gyártás jövőképe, mint a nemzetközi leányvállalatok integrálása a FAULHABER Group vállalatcsoportba. Ügyvezető igazgatói szerepükben emellett számos díjat vettek át a FAULHABER nevében. Ilyen például a »Az év gyára – 2018« díj a »Kiemelkedő kisszériás gyártás« kategóriában. Dr. Thomas Bertolini és Gert Frech-Walter egy rendkívül jó piaci pozícióban lévő vállalatot ad át, amely felkészült a jövő kihívásaira. Szeretnénk köszönetet mondani nekik az odaadásukért és elhivatottságukért. Reméljük, hogy kiélvezik majd a jól megérdemelt nyugdíjas évek minden pillanatát” – búcsúzott Karl Faulhaber.

Új, bővített vezetőség

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A változás keretében bővítették a vezetői csapatot. Karl Faulhaber (értékesítés, marketing) mellett immár Hubert Renner (ellátásilánc-kezelés), Markus Dietz (pénzügy, ellenőrzés), Lutz Braun (emberi erőforrások, jogi ügyek) és Dr. Udo Haberland (innováció) felel a családi vállalkozás irányításáért.

A folytatólagosság fontos tényező a családi kézben lévő vállalatcsoportok sikerében. Karl Faulhaber az új vezetői csapat – amelynek egyes tagjai több évtizedes múltra tekintenek vissza különböző vezetői pozíciókban a FAULHABER vállalatnál – tagjaként az alapítócsalád harmadik nemzedékét képviseli a vállalat élén. Az ügyfeleivel, partnereivel és munkavállalóival együtt a FAULHABER továbbra is az egészséges növekedésre és a nyereségességre helyezi a hangsúlyt.

„A jövő év elején 17 (Dr. T. Bertolini) és 22 év (G. Frech-Walter) után átadjuk az irányítást az új vezetőségnek. Szeretnénk köszönetet mondani a partnereinknek és az ügyfeleinknek a hűségükért és a kitűnő együttműködésükért. Ez az új vezetőség tagjait is ösztönzi, akiknek sikerekben gazdag éveket kívánunk – zárta gondolatait a két leköszönő ügyvezető igazgató, Dr. Thomas Bertolini és Gert Frech-Walter.

FAULHABER

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet