- Hirdetés -

- Hirdetés -

Üzleti ajándék karácsonyra? Itt a lebegő toll!

Fontos ügyfeleknek, üzlettársaknak vagy kollégáknak, meg persze irodában dolgozó családtagoknak is látványos, lenyűgöző és rendkívül elegáns ajándék lehet a Levitating Pen 3.0, ami – ahogy a nevéből is adódik – egy sikeres széria legújabb darabja. A fizika törvényeit látszólag semmibe vevő eszköz nemcsak szép, de megoldja minden íróasztal legfőbb problémáit:

  • Hol egy toll?
  • Mi ez a sok toll?
  • Van-e egy toll, ami nem száradt ki?
  • Úristen, hogy néz ki ez a toll?

Igen: az irodában vagy nem találunk tollat, amikor éppen kellene, vagy több darab is hánykolódik belőle az asztalon. Persze sosem tudjuk, hogy melyik fogyott ki, ezért egy sem landol a szemétben, tehát szépen össze is karcolódik, majd elkopik az összes. Ezzel ellentétben: ha van egy, a Levitating Penhez hasonló látványos megoldásunk, ami egyszerre praktikus és az asztal dísze, akkor soha többé nem lesz szükségünk másikra – elég, ha ezt az egyet, a lebegő tollat töltögetjük újra, amivel hosszútávon sok hulladéktól kíméljük meg a természetet.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A prémium alapanyagokból, már-már művészi kialakítással készült szett igazi mérnöki bravúr, ráadásul a sorozat korábbi darabjaihoz képest kisebb, mindössze 60 fokos dőlésszöget zár be az asztalsíkkal – írja a Yanko Design. A tervezése lehetővé teszi, hogy a félkör alakú mágneses tartó ölelésében legyőzze a gravitációt, ami azon túl, hogy látványos megoldás, még praktikus is, hiszen az íróeszközt kvázi „dokkolhatjuk”, ezáltal nem az asztalon hánykolódik, és lebegő állapota révén sosem lesz karcos vagy kopott, sőt, mindig kéznél van, ha kell. A futurisztikus kialakításhoz teljes fémtokozás társul, a repülőgépiparban használt alumíniumból, valamint titán– és cinkötvözetből.

Az elektromos áramot nem igénylő megoldás a tűpontosan kimért mágneses mezőnek köszönhető: egyfajta súlytalanság állapot jön létre, amikor a toll visszakerül a helyére – itt meg is pördíthetjük, hogy aztán legalább 30 másodpercig folyamatosan pörögjön – tényleg úgy, mintha a légkörön kívül forgó űreszköz lenne.

Prémium ajándék lévén persze kissé borsos áron adják, viszont ha jobban belegondolunk: ez egy örök darab, már csak az anyagok minősége és amiatt is, hogy sosem érintkezik az asztallappal. Ha valakinek (vagy saját magunknak) ilyesmit adunk ajándékba, azzal feleslegessé teszünk minden további tollvásárlást, szóval ennek ismeretében már nem is sok érte a 48 ezer forintos vételár. Feketében és szürkében, golyós- vagy töltőtoll kivitelben innen lehet megrendelni.

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet