Validált gyártást biztosító ipari 3D nyomtató termékfejlesztéshez, termeléstámogatáshoz

Paraméterek

Technológia típusa: FFF / IDEX
Befoglaló méret: 607×596×465 mm
Zárt, levegőszűrős nyomtatótér: 330×240×240 mm
Felhasználható filament méret: 1,75 mm
Támogatott alapanyagok: PLA / PLA-GF / PLA-CF / ABS / HIPS / PC / PC-CF / TPU / TPE / PA / PA-GF / PA-CF / PETG / ASA / PP / PVA
Saválló düzni, sztenderd 0,6 mm (cserélhető kivitelben)
Maximális nyomtatási hőmérséklet: 300 °C
Csatlakozási lehetőségek: Wi-FI, LAN, USB port, kamera
Szeletelőszoftver: Ideamaker

IDEX RENDSZER

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Raise E2+ 3D nyomtató IDEX rendszere két, egymástól független mozgásra képes nyomtatófejből áll, melyek szimultán, illetve teljesen független üzemmóddal rendelkeznek. A rendszer segítségével komplex geometriai struktúrákat 3D nyomtathatunk jó minőségben, nagy sebességgel, vagy két modell párhuzamos gyártásával megduplázhatjuk kapacitásunkat.

- Hirdetés -

BIZTONSÁG ÉS EGÉSZSÉGVÉDELEM

A Raise E2+ 3D nyomtató teljesen zárt, levegőszűrővel ellátott felépítésű.  Kialakítása nem csak a megbízható nyomtatási folyamatot és modellminőséget garantálja, de megfelel a biztonsági és egészségvédelmi elvárásoknak is.

A nyomtató ajtajának esetleges nyitását működés közben szenzorok figyelik, adott esetben szüneteltetve a lineáris mechanika mozgását.

MÁGNESES, FLEXI TÁRGYASZTAL

Der Raise E2+ 3D nyomtató egy mágneses rögzítésű, flexibilis tárgyasztallal rendelkezik, mely megkönnyíti az elkészült 3D nyomtatások eltávolítását a tárgylapról. Az automata kalibráció gyors és egyszerű folyamat, melyhez a kijelző biztosít interaktív útmutatást, videó segítségével. A kalibrációs folyamat korszerű, mesh technológiával történik.

RAISECLOUD – EGY INTELLIGENS PLATFORM

A RaiseCloud platformmal kiegészítve egy olyan ökoszisztémát kínál nekünk a gyártó, mellyel a 3D nyomtatási folyamatok távolról felügyelhetők, illetve irányíthatók. A rendszer az egyes beállítások mellett feladatok kezelését is lehetővé teszi, így akár projektek, csapatok összehangolására is alkalmas. A RaiseFactory szoftverrel több nyomtatóból álló hálózatot hozhatunk létre.

3D most

- Hirdetés -