Világos, mint norelem új siklócsapágy sorozata

A szabványos gépelemekre specializálódott norelem körasztal-siklócsapágyak új sorozatával bővítette választékát, rögtön két különböző verzióval. Az egyszerűen összerakható és nagy kopásállósággal rendelkező elemekből álló új termékcsalád hamar a forgó szerkezetekkel dolgozó mérnökök kedvencévé válhat.

A sorozat egyik siklócsapágya alumíniumból készül, a belső és a külső gyűrűt is beleértve. E két gyűrű között egy masszív, a csúszási funkciót biztosító műanyag tárcsa található, önkenő és karbantartás nélküli futást lehetővé téve.

A csapágy sorozat második változata külső alumínium gyűrűt tartalmaz, a belső gyűrű pedig abból a nagy teljesítményű műanyagból készül, amit az első verzióban is alkalmaznak. A csapágyak alumínium alkatrészei eloxáltak, így mindkét csapágy tartósabb és korrózióállóbb lehet. Mindkét változat három különböző átmérőben kapható.

- Hirdetés -

Az új siklócsapágy választékkal ügyfeleink olyan csapágyakat választhatnak, amelyek a legjobban megfelelnek az anyagtól függő alkalmazásnak – jelentette ki Marcus Schneck, a norelem ügyvezető igazgatója. – Vevőink biztosak lehetnek abban is, hogy a csapágyak az egyszeri beszerelést követően karbantartásmentesek, hosszú távon időt és pénzt takarítva meg.

Mindkét csapágy -50°C és +90°C közötti hőmérséklet-tartományban használható, így ideális megoldásnak számítanak minden esetben, amikor a gépnek extrém hőmérsékleten kell működnie. Ezen kívül az alkalmazott szerkezeti anyagoknak köszönhetően a csapágyak kevésbé összenyomhatóak. Ez viszont – megnövelt kopásállóságot, robusztusságot és biztonságos használatot kínálva – ellenállóbbá teszi őket a maradandó alakváltozásokkal szemben.

Norelem

Akár ez is tetszhet