VIRTUÁLIS IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás – 2021. június 15-18.

Jövő héten nyit az IPAR NAPJAI, mely idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térben valósul meg.

Az üzleti élet nem állt le, csak a személyes tárgyalások helyett egy digitális platformra helyeződött át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára.

Az online platform sikerrel debütált idén márciusban az AGROmashEXPO kiállításon. Az erről készült rövid összefoglaló és az eseményről készült videó ITT megtekinthető.

Regisztráljon Ön is és tekintse meg díjmentesen a virtuális szakkiállítást!

Regisztráció

Virtuális kiállítás

Az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, melyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról. Innovatív megoldás, interaktív platform, chat és video chat funkcióval, saját irodából megtekinthető szakmai programok, utazási korlátozások és egészségügyi intézkedések nélkül. (Bővebben a virtuális kiállításról)

Résztvevők

Számos cég élt a lehetőséggel, így az érdeklődők többek között olyan robottechnikai, logisztikai, szerszámgyártó, 5G telekommunikációs vagy nagy kenőanyag-gyártó cégek szakembereivel léphetnek majd kapcsolatba, mint például a DHL Globál Szállítmányozási Kft., a FANUC Hungary Kft., az IVM Zrt, a KUKA Hungária Kft., a Linamar Hungary Zrt. PPM Divízió, a MOL LUB Kft. és a VODAFONE Magyarország Zrt. De várják a látogatókat a jelöléstechnika, a 3D nyomtatás vagy a csomagolástechnika témakörében működő cégek is. (IPAR NAPJAI kiállítói lista)

A virtuális eseményen kiemelten jelenik meg az építőipar, hiszen külön szekció a Nemzetközi Építőipari Fórum, ahol mintegy 20 román és ukrán cég mutatja be kínálatát út- és hídépítés, építőgépek, aszfaltozás és környezetvédelem témában azzal a céllal, hogy új partnereket találjanak hosszú távú együttműködésre.

Programok

A kiállítás alatt kerekasztal beszélgetések, előadások és bemutatók várják az érdeklődőket, többek között a Magyar Ipari Célgép Nagydíjról (szervező: Chemplex Kft. és GTE), az energetikai fenntartható fejlődésről (szervező: BPMK), munkavédelmi témában (szervező: U-4 Reklámiroda Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.) vagy az 5G technológiában rejlő gyakorlati előnyökről az ipar számára (szervező: Vodafone Business).

Bővebben a programokról: www.iparnapjai.hu/programok/programok-2021

Díjmentes megtekintés

Az online esemény ingyenesen várja a szakmai látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI a regisztrációt követően díjmentesen lesz látogatható a kiállítás weboldalán.

A NewTechnology / Okosipar.hu magazin, illetve hírlevél olvasói az alábbi linken tudnak regisztrálni:  www.iparnapjai.hu/newtechnology, majd online barangolhatják be a kiállítás területét, végig nézve a különböző menüpontok tartalmát, a programokat, a résztvevő cégek standjait és ajánlatait, a chat funkció segítségével pedig azonnali információt kérhetnek a kiállítók termékeiről vagy szolgáltatásairól.

Sajtósarok

Olvasson bele a NewTechnology legújabb számaiba! A kiállítás „sajtósarok/press corner” menüpontja alatt megtalálja a magazin legfrissebb kiadásait.

Nyitvatartás

2021. június 15-18. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, illetve 2021. június 19-26. között a chat lehetőség nem él, de a kiállítók anyagai továbbra is megtekinthetők.

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

Akár ez is tetszhet