A DISTRELEC bevezeti az RS PRO-t

A Distrelec, az RS Group plc (londoni értéktőzsde: RS1) kereskedelmi márkája, a termék- és szolgáltatási megoldások globális, többcsatornás szolgáltatója az RS saját termékmárkájával, az RS PRO-val egészíti ki a portfólióját.

Az RS PRO folyamatosan bővülő kínálata több mint 80 000 terméket tartalmaz több mint 1500 technológián keresztül, minden munkakörnyezetre kiterjedően. Az RS PRO termékeket jelenleg 32 országban értékesítik az EMEA- és APAC-országokban, valamint Amerikában több mint 600 000 vásárlónak.

Az első kezdeményezés a Distrelec webshopon több mint 1000 terméket kínál több kategóriában, különösen az automatizálás, az elektrotechnika, az elektromechanika és a szerszámok területén, beleértve a közel 80 tesztelő és mérő termékcsaládot. A következő hónapokban további termékekkel bővül a kínálat. „Ez a bevezetés még csak a kezdet, amely megerősíti elkötelezettségünket, hogy páratlan minőséget és kivételes értéket kínáljunk a szakemberek számára. Minden eddiginél szélesebb termékkínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére az RS Grouphoz való csatlakozás következtében” – mondta Raj Patel, a Distrelec ügyvezető igazgatója.

- Hirdetés -

Az RS PRO jóváhagyási pecsétje révén, amely a kiválóság fémjele, az ügyfelek garantáltan olyan termékeket és alkatrészeket kapnak kézhez, amelyek szigorú szabványok szerinti alapos tesztelésen, ellenőrzésen és auditáláson esnek át. Az RS PRO a kiválóság három pillérére büszke: a minőségre, választékra és az értékre. Ezt a termékek kivételesen magas színvonala bizonyítja, amelyet a legtöbb termékre érvényes robusztus, hároméves garancia támogat.

„Nagyon izgatottan várjuk, hogy kiváló minőségű termékeinket és megoldásainkat új vásárlóink számára is biztosíthassuk” – mondta Jerry Abraham, az RS PRO igazgatója. „Ez segíteni fog abban, hogy növeljük márkánk jelenlétét az európai kontinensen, különösen Németországban, Svájcban és Svédországban.”

Distrelec