Átadta a VGP az ASMPT győri csarnokát

Elkészült a VGP Park Győr Béta-ban az ASMPT új csarnoka, ahol félvezető és elektronikai termékeket gyártó nemzetközi cég összeszerelési és logisztikai tevékenységet folytat majd.

A VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója több mint 11200 m2 területű raktárterületet és 2220 m2 irodaterületet adott át a szingapúri központú cég részére. A magas minőségű, környezettudatos épület közvetlen az Audi gyár mellett, Győr ipari övezetében helyezkedik el.

A VGP Park Béta Győr a Bécset Budapesttel összekötő M1-es autópálya mentén található, a 112 km-nél lévő kijárat közelében, az Audi gyár szomszédságában. A Park kiváló infrastruktúrát kínál és a városi tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, jelenleg 70 000 m2 bérbeadott ingatlannal működik, de további 35 000 m2 terület vár még fejlesztésre.

- Hirdetés -

Az ASMPT jól szigetelt, hőszivattyús fűtésrendszerrel ellátott épületei Very Good BREEAM minősítésre várnak a BREEAM International New Construction rendszer szerint. A VGP az ügyfél kérésére magas minőségű, nagy területű iroda blokkokat, a gyártáshoz pedig speciális szobákat alakított ki, az épületek világítását pedig az ASMPT tevékenységeihez alkalmazkodva alakította ki.

A VGP tavaly novemberben adta át a Győr Béta Parkban az Apollo Tyres új elosztó központját, amelyhez egy 24 000 m2 területű raktárterület és 600 m2 irodaterület tartozik. A nemzetközi abroncsgyártó bérleménye közvetlen az Audi szomszédságában helyezkedik el, és európai disztribúciós központ szerepét tölti be a jövőben.

A legmodernebb technológia mellett a fenntarthatóság és az energiahatékonyság a VGP által fejlesztett kereskedelmi ingatlanok fontos jellemzője. A VGP minden új építési projektje esetében a BREEAM környezetvédelmi tanúsítást tűzte ki célul. A VGP Megújuló Energia Részlegének különálló üzletágával a VGP szeretné elősegíteni ügyfelei zöld energiára való átállását, és támogatni őket a hatékony energiagazdálkodásban. Ezzel párhuzamosan a Részleg zöld energiatermelő kapacitása már 270,5 MWp-ra nőtt. A 2019-ben létrehozott VGP Alapítvány már 41 olyan projektet karolt fel, amelyek társadalmi kérdésekkel, természetvédelemmel és az európai kulturális értékek védelmével foglalkozik.

VGP