Egyedülálló MBA-képzés indul a győri egyetemen, akár ösztöndíjjal is!

Újra lehetőség nyílt jelentkezni a Széchenyi István Egyetem (SZE) amerikai University of Rhode Island (URI) egyetemmel indított kettős, angol nyelvű, online MBA-képzésére, amelynek végén a hallgatók mindkét intézmény oklevelét megkapják.

A világban mintegy 15 ezer Master of Business Administration (MBA) képzés fut, amelyek csupán öt százaléka rendelkezik a legmagasabb, AACSB-akkreditációval, köztük a győri Széchenyi-egyetemen indított.

„Az 1916-ban létrehozott rangos minősítő intézmény garantálja, az általa elismert felsőoktatási programokon kizárólag a világ legjobban képzett üzleti vezetői szerezhetnek oklevelet. Az angol nyelvű, négy féléves MBA-programban az URI oktatóitól amerikai üzletvezetési ismereteket tanulhatnak a résztvevők. Az itt végzők pedig kettős diplomát kapnak: a Széchenyi István Egyetemét és a University of Rhode Islandét.
Nálunk Executive MBA menedzser-szakközgazdász végzettséget, míg ezzel együttesen Amerikában MBA mesterfokozatú oklevelet vehetnek át a hallgatók” – tájékoztatott dr. Lukács Eszter, a Széchenyi István Egyetem oktatási rektorhelyettese.

- Hirdetés -

Hozzátette: a legjobb 10 magyar, vagy külföldön élő magyar nemzetiségű hallgató ösztöndíj-támogatásban részesül, melynek összege a teljes önköltséget fedezheti. A támogatással a hazai felsőoktatás világszínvonalra emeléséhez kíván hozzájárulni az egyetem.

Széchenyi István Egyetem / Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet