Élőben Svédországból: a termelés gyakorlati oldala

Eplan L!VE 2024

Az Eplan L!VE új mottója az idei évben: „Bringing Production to Life”. Az ezúttal Svédországból élőben jelentkező nemzetközi online esemény a gyártást veszi górcső alá. A rendszerintegrátor Sejfo és az Eplan szakértői bemutatják, hogyan segíti a svéd vállalat növekedését az Eplan Platform használata. Ez a példa egyben ösztönzőleg hathat azoknak a vállalatoknak is, amelyek szeretnék életre kelteni – vagyis hatékonyabbá tenni – a termelésüket.

Mentse el a dátumot: Eplan L!VE / 2024. május 7. / 14.30-tól 17.00 óráig.

Tavalyi sikeres premier után hamarosan másodszor is megrendezésre kerül az „Eplan L!VE” online esemény. A rendezvény ezúttal a gépek és automatizálási rendszerek gyártására specializálódott Sejfo svéd rendszerintegrátor gyárából jelentkezik majd be élőben.

- Hirdetés -

Sikertörténetek – nem csak az üzemeltetők és a rendszerintegrátorok számára

A két és fél órás élő adás során a Sejfo és az Eplan bemutatja, hogyan tervezték meg egy új gyártóüzem automatizálási technológiáját – az első tervezési lépésektől a folyamatos üzemeltetésig:

  • Előzetes üzemtervezés: szabványos üzemi specifikációk strukturált tervezéssel
  • Alap- és részlettervezés: a gépészet, a panelépítés és a vezérlőszekrény-tervezés adatain alapuló tervezés
  • Digitális karbantartás és szerviz: digitális kábelezési terv, kiterjesztett valósággal támogatott karbantartás

Legyen szó az üzemi specifikációk szabványosításáról, a gépgyártás alap- és részletes tervezéséről, a panelépítésről és a kapcsolószekrény-tervezésről, vagy a digitális karbantartásról és szervizről – az Eplan rendszerek a folyamat minden lépésében támogatják a vállalatokat.

Bepillantás az Eplan Platform 2025 újdonágaiba

Emellett a felhasználók és az érdeklődők már az online esemény során megismerkedhetnek az Eplan Platform 2025 néhány kiemelkedő elemével. Az idén nyáron elérhetővé váló szoftver a könnyű használhatra és a nagyobb sebessége összpontosít a projekttervezés során. Segít csökkenteni a szakképzett munkaerő terhelését mind a mérnöki, mind a gyártási területen. Ezenkívül a gépek kábelezését mostantól előre összeállított kábelekkel támogatják.

A közelgő Eplan Platform 2025 legfontosabb jellemzői:
  • Egyszerű használat: eszköztípusra jellemző tulajdonságok megjelenítése, makró előnézet az eszközkezelésben
  • Könnyítés a gyártás során: a kapcsolási rajzok könnyebben olvashatóak QR-kódok és szimbólumokon lévő képek segítségével
    A gépi kábelezés bővítése: előre összeszerelt kábelek az Eplan Electric P8-ban
  • Hozzunk ki többet belőle: a gépi kábelezés új szintre lép az új Eplan Cable proD-vel az Eplan Electric P8-hoz kapcsolódóan
  • Okos csatlakozások: interfész az Eplan Pro Panel és a Phoenix Contact ClipX Engineer számára

Sejfo Production (Source: Sejfo) A Sejfo svéd rendszerintegrátor gyártóüzeme, amely megnyitotta kapuit az Eplan L!VE rendezvényre.

40 éves az Eplan: áttekintés és jövőkép

Az Eplan cég idén ünnepli fennállásának negyvenedik évfordulóját. Ez elegendő ok arra, hogy visszatekintsünk az időben, és a nemzetközi esemény részeként a jövőképre is gondoljunk. Sebastian Seitz vezérigazgató ismerteti majd az Eplan elkövetkező évekre vonatkozó fejlesztési terveit is.

Az információcsomagot – beleértve a gyakorlatban bevált példákat, innovációkat, az Eplan Platform 2025 fortélyait, valamint az elkövetkező trendeket és iparági témákat – az Eplan L!VE rendezvény részeként állították össze a felhasználók számára.

REGISZTRÁCIÓ

Akár ez is tetszhet