Hallásvédelmi díjat nyert az ISOtunes „munkás-fülhallgatója”

Az ISOtunes ULTRACOMM Aware terméke nyerte idén a rangos Hearing Technology Innovator díjat hallásvédelmi kategóriában. A Hearing Health & Technology Matters (HHTM) portál a minden esztendőben meghirdetett programmal a hallásipar területén elért technológiai innovációkra és eredményekre hívja fel a figyelmet – áll az industrytoday.com cikkében.

A bluetooth-hallásvédelmi iparág vezető gyártója, a Haven Technologies a napokban jelentette be, hogy ISOtunes márkanévvel fémjelzett ULTRACOMM Aware fülhallgató szettje elnyerte az idén negyedik alkalommal kiosztott Hearing Technology Innovator Awards rangos, szakmai díjat hallásvédelmi kategóriában.

A technológiai innovációt és a hallásiparban elért eredményeket jutalommal elismerő HHTM kezdeményezés idei programjában nyolc különböző kategóriát hirdettek a világ gyártói számára. A közönségszavazáson az ISOtunes új ULTRACOMM Aware terméke utasította maga mögé riválisait.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az ISOtunes kezdettől elkötelezett a technológiai innovációk iránt, és prioritásként kezeli a munkaruházat-biztonsági kérdéseket, miközben a leghatékonyabb hallásvédelmi megoldásokat kínálja. A hangos környezetben dolgozó emberek számára 2023-ban piacra dobott ULTRACOMM Aware kategóriájának első olyan eszköze, amely úgy képes garantálni a hallás védelemét, hogy nem gátolja a helyzetfelismerést, és lehetővé teszi a tiszta kommunikációt anélkül, hogy a fülhallgatót ki kellene venni a dolgozó füléből.

A vezeték nélküli ULTRACOMM Aware egy rögzített Boom mikrofonnal rendelkezik, amely tiszta hangot biztosít a telefonhívásokhoz, és mindkét fülhallgatóhoz csatlakoztatható. A technológia további különlegessége, hogy használói hallják a körülöttük lévő világot, miközben a fülhallgató blokkolja a 85 decibel feletti káros zajokat, és speciális technológiája révén kivételes hangminőséget biztosít, miközben a kimeneti hangerőt 85 dB-re maximalizálja. Szintén lényeges paraméter, hogy az eszköz por-, izzadság- és vízálló.

„Az Innovator Awards célja, hogy elismerje azokat az egyéneket és szervezeteket, akik az úttörő hallásgondozási koncepciókat valósággá változtatják”, nyilatkozta Dr. Robert Traynor, az idei díjátadó, zsűrijének képviseletében. „Az olyan vállalatok, mint az ISOtunes, kulcsszerepet játszanak abban, hogy elősegítsék az iparág innovációit”, így a szakértő.

Vörös István, Okosipar.hu

- Hirdetés -