- Hirdetés -

- Hirdetés -

Legyél a vendégünk az Ipar napjai – MACH-TECH kiállításokon!

Látogass el Te is 2022. május 10-13. között Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozójára,  a MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításokra a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba!

Az IPAR NAPJAI – MACH-TECH kiállítás-együttes 2022. május 10-13. között újra lehetőséget teremt, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piac szereplői megosszák egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat az újra indulásról, a jelenlegi gazdasági helyzetben való hatékony működésről. A résztvevőknek lehetőségük nyílik az üzletkötésre, arra, hogy felépítsék, megerősítsék kapcsolataikat meglévő és új partnereikkel.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

2022 májusában az ipari kiállítási csokor társrendezvénye a járműipari beszállítók és fenntartók hazai kiállítása az AUTOMOTIVE HUNGARY, amely átfogó képet ad a hazai autógyártás piaci szereplőiről, innovációiról. A rendezvény a járműgyártás és járműfenntartás valamennyi hazai és nemzetközi szereplője számára olyan fórum, ahol találkozhatnak, ahol a kiállítók, beszállítók, szolgáltatók és a látogatók, a járműipari szakemberek kihasználhatják az iparágak közötti szinergiát, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék a megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

Programok

A kiállítást számos, a szakmai partnerek és kiállítók által szervezett, magas színvonalú program kíséri, mint például:

„Az E-mobilitásról másképpen VII.” Konferencia (BPMK)
MAJOSZ konferencia az akkumulátoroktól
Elektrotechnikai és energetikai konferencia és szakmai továbbképzés (BPMK)
Hegesztéstechnikai oktatási workshop (MHtE)
Munkavédelmi konferencia és divatbemutató (U4 Reklámiroda)
Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny (Autopro.hu, GTE)
Műanyagipari konferencia (MMSZ)
Kiállítói előadások, képzések
Robotbemutató
Bővebben a kiállítás programjairól itt olvashat:

PROGRAMOK

Résztvevők

Tekintsd meg kiállítóink ajánlatait, látogass el standjaikra! Nézd meg a legújabb fejlesztéseket, gyűjts információt a piaci trendekről, keress új üzleti partnereket! A résztvevők listája az alábbi linken található: https://iparnapjai.hu/katalogus/

HUNGEXPO Applikáció

Töltsd le Te is a HUNGEXPO applikációt, melyben a regisztrációkor megadott e-mail címet használva, megtalálod kiállításaink részleteit, a látogatói információkat, programokat és a helyszíni tudnivalókat. Bővebb információ és letöltés

Díjmentes megtekintés

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója díjmentesen várja a szakmai látogatókat, mind a helyszínen, mind az online térben. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, melyet az alábbi linken könnyen elvégezhetsz.

Találkozzunk 2022. május 10-13. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Regisztrálj ingyenesen a NEW technology magazin meghívottjaként!

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet