- Hirdetés -

- Hirdetés -

Modern mikroszkópok a hazai ipar szolgálatában

- Hirdetés -

A mai technika fejlődés mellett egyre fontosabb szerepet tölt be a termékek minőségellenőrzése, a termelés folyamatossá és biztonságossá tétele céljából. Ehhez nyújtanak segítséget az Elektro-Optika Kft. által gyártott korszerű, ipari mikroszkópok.  Cégünk számára nagyon fontos Ügyfeleink megelégedettsége, ezért részükre a helyszíni felmérések alkalmával igényeik szerint kialakított prototípusokat készítünk, melyek díjmentes tesztelésére is lehetőség nyílik, így további funkciókkal gazdagíthatjuk a rendszert.

Hogy miket is kínálunk?
  • Nagy pontosságú, optikai zoom rendszerek felületvizsgálatokhoz
  • Általános célú sztereo mikroszkópok többféle állvány változatban
  • Központozó mikroszkópok CNC esztergák beállításához
  • Felületi hibák megjelenítésére szolgáló egyedi LED megvilágítások
  • Anyagfelületeket, vagy gyártási folyamatokat figyelő, nagy felbontású, HD kamerarendszerek, szoftveres támogatással
  • Kis- és nagy nagyítási tartománnyal rendelkező, felületellenőrző, kézi mikroszkópok, lupék
  • Csiszolatvizsgáló, polarizációs és metallurgiai mikroszkópok
  • Tárgyasztalok, okulárok, objektívek a legtöbb ismert mikroszkóptípushoz
  • Használt felújított mikroszkópok, 2 év garanciával
Egy szerviz, ami gyors, pontos és megbízható

Cégünk egy 1993-ban alapított magyar vállalkozás, profiljából adódóan kiterjedt szerviz hálózatot biztosít, országos lefedettséggel. Ezt a munkát képzett szakembereink több évtizedes gyakorlati tapasztalatukra alapozva végzik.
Díjmentes helyszíni felmérés, szerződött Partnerek esetében 48 órán belüli kiszállással!

Bérelhető műszerek

Sok esetben akadályokba ütközik az eszköz beszerzése, ezért nálunk lehetőség van a mikroszkópok rövid és hosszú távú bérlésére is. Ezt a lehetőséget elsősorban olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik számára elsődleges a folyamatosan kiszámítható költség és a jó minőségű ellenőrző rendszerhez való gyors hozzáférés.

A használtat is újjávarázsoljuk!

Amennyiben egy vállalkozás nem engedheti meg magának az új műszer beszerzését, érdemes elgondolkodni a meglévő régi műszer felújításában. Ebben nyújtunk segítséget több éves mérnöki tapasztalatunkkal. A felújítás magában foglalja a régi műszer mechanikai javítását, optikai tisztítását és korszerű, LED-es megvilágítással történő felszerelését. Ezzel nem csak energia takarítható meg, de költséghatékonnyá is tehető a műszer, mivel az általunk beépített minőségi, márkás LED megvilágítók hosszú időn át szolgálnak majd a mikroszkópokban!

Elektro-Optika

Akár ez is tetszhet