Modern mikroszkópok a hazai ipar szolgálatában

A mai technika fejlődés mellett egyre fontosabb szerepet tölt be a termékek minőségellenőrzése, a termelés folyamatossá és biztonságossá tétele céljából. Ehhez nyújtanak segítséget az Elektro-Optika Kft. által gyártott korszerű, ipari mikroszkópok.  Cégünk számára nagyon fontos Ügyfeleink megelégedettsége, ezért részükre a helyszíni felmérések alkalmával igényeik szerint kialakított prototípusokat készítünk, melyek díjmentes tesztelésére is lehetőség nyílik, így további funkciókkal gazdagíthatjuk a rendszert.

Hogy miket is kínálunk?
  • Nagy pontosságú, optikai zoom rendszerek felületvizsgálatokhoz
  • Általános célú sztereo mikroszkópok többféle állvány változatban
  • Központozó mikroszkópok CNC esztergák beállításához
  • Felületi hibák megjelenítésére szolgáló egyedi LED megvilágítások
  • Anyagfelületeket, vagy gyártási folyamatokat figyelő, nagy felbontású, HD kamerarendszerek, szoftveres támogatással
  • Kis- és nagy nagyítási tartománnyal rendelkező, felületellenőrző, kézi mikroszkópok, lupék
  • Csiszolatvizsgáló, polarizációs és metallurgiai mikroszkópok
  • Tárgyasztalok, okulárok, objektívek a legtöbb ismert mikroszkóptípushoz
  • Használt felújított mikroszkópok, 2 év garanciával
Egy szerviz, ami gyors, pontos és megbízható

Cégünk egy 1993-ban alapított magyar vállalkozás, profiljából adódóan kiterjedt szerviz hálózatot biztosít, országos lefedettséggel. Ezt a munkát képzett szakembereink több évtizedes gyakorlati tapasztalatukra alapozva végzik.
Díjmentes helyszíni felmérés, szerződött Partnerek esetében 48 órán belüli kiszállással!

- hirdetés -

Bérelhető műszerek

Sok esetben akadályokba ütközik az eszköz beszerzése, ezért nálunk lehetőség van a mikroszkópok rövid és hosszú távú bérlésére is. Ezt a lehetőséget elsősorban olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik számára elsődleges a folyamatosan kiszámítható költség és a jó minőségű ellenőrző rendszerhez való gyors hozzáférés.

A használtat is újjávarázsoljuk!

Amennyiben egy vállalkozás nem engedheti meg magának az új műszer beszerzését, érdemes elgondolkodni a meglévő régi műszer felújításában. Ebben nyújtunk segítséget több éves mérnöki tapasztalatunkkal. A felújítás magában foglalja a régi műszer mechanikai javítását, optikai tisztítását és korszerű, LED-es megvilágítással történő felszerelését. Ezzel nem csak energia takarítható meg, de költséghatékonnyá is tehető a műszer, mivel az általunk beépített minőségi, márkás LED megvilágítók hosszú időn át szolgálnak majd a mikroszkópokban!

Elektro-Optika