- Hirdetés -

- Hirdetés -

A hatékony ragasztás kulcsa

A Robatech fenntartható és innovatív technológiájának köszönhetően optimalizálható a forró- és hidegragasztók ipari felhordásának folyamata. A vállalat 1975 óta tervez és gyárt kiváló minőségű vezérléseket, felhordófejeket, olvasztó- és adagolórendszereket, amelyek nagyobb fenntarthatóságot, biztonságot és egyszerűséget nyújtanak a ragasztási műveletek során. A svájci cég több mint 80 országban van jelen, és több mint 670 munkatárssal dolgozik globális szinten.

„Az innováció rendkívül fontos ebben az iparágban is. A VISION elnevezésű gépünk bizonyítottan az egyik legenergiahatékonyabb hotmelt rendszer az ipari ragasztás piacán” – mondja Herényi Zoltán, a Robatech Austria GmbH Magyarországi Fióktelepének vezetője.

„Ragadós” megtakarítás

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A globálisan jelentkező kihívások megoldásához hatékony eszközökre van szükség. Az emelkedő energiaárak, a növekvő nyersanyaghiány és az ellátási láncok megtörése megterhelő a vállalatok számára. A ragasztástechnika olyan szegmens, amelyben szintén nélkülözhetetlenek a fenntartható és korszerű megoldások. Nem kell sok ahhoz, hogy energiát és ragasztóanyagot takarítsanak meg a vállalatok, vagy éppen csökkentsék a selejtek számát és az állásidőt, hiszen rendelkezésre áll az a technológia, amellyel hatékonyabbá tehető ez a folyamat.

A Robatech filozófiájának része a folyamatos fejlesztés, amelynek során az ügyfeleik igényeit veszik alapul. A ragasztási folyamat során számos tényezőt figyelembe kell venni annak érdekében, hogy hatékony megoldást kínáljanak a felhasználók számára. A vállalat ennek megfelelően több területen ért el komoly áttörést, ugyanis alkalmazásaikkal a ragasztóanyag-igény akár 30 százalékkal, az energiafelhasználás akár 50 százalékkal, valamint a sűrítettlevegő-fogyasztás akár 60 százalékkal csökkenthető. Emellett olyan előnyöket jelentenek a megoldásaik, amelyekkel optimalizálható a ragasztó felhordása, javítható a munkahelyi biztonság, illetve növelhető a rendszer rendelkezésre állása.

Hogyan tehető hatékonyabbá a ragasztás?

A Robatech szolgáltatásai közé tartozik, hogy a cég szakértője ellenőrzi a ragasztófelhordó rendszert, majd a helyszínen egy nyolcpontos írásos vizsgálati jelentést ad, amely rávilágít arra, hogy mekkora az adott vállalat megtakarítási potenciálja.

A nyolcpontos vizsgálati jelentés során a Robatech szakembere a rendelkezésre álló információk alapján összeállítja ragasztás folyamatában rejlő potenciális megtakarítási lehetőségeket, ami elősegíti a fenntartható és hatékony működést. A felmérés során ezeket a lépéseket teszi meg:  a ragasztófelhordó rendszer és annak állapotának felmérése, a folyamatparaméterek beállítása és az ebből adódó ragasztási minőség számba vétele, a ragasztóanyag mennyiségének mérése, a hőmérséklet értékelése, a sűrített levegő használatának vizsgálata, a munkabiztonság figyelembevétele és a rendszer rendelkezésre állásának elemzése.

A nyolcpontos jelentés elkészítéséhez egyetlen dolog szükséges: időpontot foglalni a Robatech szakemberétől, amely az office@robatech.hu email címen kérhető.

A hatékony ragasztási folyamat eléréséhez rendelkezésre áll a Robatech, amely fenntartható, valamint költség- és energiahatékony megoldást kínál.

Robatech

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet