A ZOLLER számos területen bővíti termékválasztékát

Szerszámbefogók, kiegyensúlyozás, és zsugorítás – A ZOLLER bemutatja új, innovatív termékeit

A családi tulajdonban lévő technológiai vállalat, az E. ZOLLER GmbH & Co. KG bemutatja új, előremutató termékeit a szerszámtartók, a zsugorberendezések és a kiegyensúlyozás területén.

„Tapasztalatainkat és szakértelmünket ezen új termékeink kifejlesztésére összpontosítottuk, ezzel újabb mérföldkövet állítottunk fel, és jelentősen bővítettük a forgácsolás és gyártás során a szerszámelőkészítéshez szükséges termékportfóliónkat” – mondja Christoph Zoller, a ZOLLER vezérigazgatója.

A készülékek TÜV és UL/CSA tanúsítvánnyal rendelkeznek a biztonságos működés érdekében, és megfelelnek a nemzetközi szabványoknak is.

- Hirdetés -

Zsugorrendszerek a maximális folyamatbiztonságért

A „powerShrink 400/600” készüléksorozat ergonomikus kialakítással rendelkezik a hatékony alkalmazás érdekében. Ennek az évekig tartó fejlesztésnek a sajátossága a 30%-os energia megtakarítás az OEM elődmodellhez képest.

Ezzel a ZOLLER jelentős mértékben hozzájárul a fenntartható termeléshez a gyártásban. Az új ZOLLER »actbyLight« kezelési koncepcióval a technológiaicég fényvezérelt kezelői útmutatót fejlesztett ki, amely támogatja az eszközök biztonságos és hatékony használatát. A “powerShrink 400/600” készüléksorozat optimális együttműködést alakít ki az elektronika, a szoftver és a mechanika között, és megbízhatóan, gyorsan végig vezet a zsugorítási folyamaton. Ennek eredményeként csökken a villamosenergia költség, csökken a munkaidő és védi a zsugorbefogót.

Kiegyensúlyozó technológia ergonomikus kialakítással

 A ZOLLER által kifejlesztett “toolBalancer 550/750” egy nagy pontosságú kiegyensúlyozó rendszer szerszámokhoz és szerszámtartókhoz, amely növeli a gyártott alkatrészek folyamatbiztonságát és minőségét. A szerszámhossztól függően ZOLLER két lehetőséget kínál,  a »toolBalancer 550-t« 550 mm, és a »toolBalancer 750-t« 750 mm szerszám kinyúlásig. Mindkét készülék szilárd gépalappal rendelkezik a merev, rezgéscsillapító UHPC anyag használatának köszönhetően, és „twinPanel” biztonsági burkolattal van felszerelve, amely maximális védelmet garantál a kezelőnek a szerszámalkatrészekkel szemben. Ezenkívül a ZOLLER »toolBalancer« ergonomikus kialakítású, hogy megkönnyítse a munkát: egy adapter-rakodópolc billenthető előlappal kínál helyet az ergonomikus és hátkímélő adapter cseréhez.

Szerszámtartók az intelligens megoldásokhoz

A ZOLLER Tooling Solutions szerszámtartók széles választékát kínálja a megmunkálási folyamat minden egyes követelményéhez. A nagy pontosságú, keménymegmunkálással kialakított behúzó horony akár 10 μm-os körfutást kínál, ami ötszörösen meghaladja az előírt DIN szabványt. Az opcionálisan elérhető “idChip” technológia biztosítja, hogy minden szerszámtartó bármikor azonosítható legyen, és a ZOLLER rendszermegoldással olyan információk jelenjenek meg, mint a hevítési folyamatok és a gépen történő bevetések száma.

A „powerShrink 400/600” megfelel a fenntarthatósági követelményeknek: A zsugorrendszer 30%-os energiamegtakarítást eredményez a korábbi modellhez képest. Forrás: Rolatast
Új ZOLLER felhasználói portál, webáruházzal

Az új termékekkel a ZOLLER létrehozta az új MYZOLLER ügyfélplatformot is. A portál az üzleti folyamatok egyszerűsítését és hatékony kezelését szolgálja, valamint gyors online szolgáltatást kínál. A MYZOLLER-el az Ügyfelek abban a helyzetben vannak, hogy online tudják kezelni ZOLLER termékeiket. Így tudják a fogyóeszközöket és alkatrészeket, valamint a karbantartási szerződéseket és licenceket online menedzselni. A webáruház egyszerű, áttekinthető és gyors választékot kínál a keresett termékekből, gombnyomással beállítja a Digitális Iker-t, és garantálja az árak átláthatóságát egy igényes beszerzési piacon.

Tipikus ZOLLER – mindent egy kézből

Az új ZOLLER termékek az innovációt és a fejlődést jelentik. A családi cég 2002 óta kínál kiegyensúlyozó és zsugoreszközöket, ennek megfelelően a pleidelsheimiek két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek ezen alkalmazások területén. A cég számára nagyon fontos volt, hogy a régi OEM termékeket a ZOLLER által fejlesztett és gyártott készüléksorozatokra váltsa fel. Így jött létre a “powerShrink 400/600” és a “toolBalancer 550/750” készüléksorozat valamint a Tooling Solutions „megoldások” azokkal a szabványokkal, amiket a ZOLLER az innováció, a funkció, a dizájn és a minőség terén megfogalmazott.

 „Nagyon jól ismerjük termékeinket: tudjuk, mire képesek, mennyire hatékonyak, és hogyan kell elvégezni a karbantartást és a szervizelést” – nyilatkozta Christoph Zoller.

Az eszközök minőségi szempontjai mellett, az ügyvezető igazgató kiemelten fontosnak tartja a szükséges értékesítési biztonságot is, amelyet a cég biztosít.

A megjelent termék képek illusztrációk, amik egyéb opcionális termékeket vagy szolgáltatást is ábrázolhatnak.

rolatast.hu