Új vágóüzem csökkenti az NSK lineáris vezetékek szállítási határidejét Európában

A kategóriájukban éllovas NSK lineáris vezetők európai felhasználói a cég új, hollandiai vágóüzemének előnyeit is élvezhetik. Az NSK tilburgi európai elosztó központjában található 1,6 millió eurós üzem a legfontosabb európai piacokon – köztük Németországban, Franciaországban, Olaszországban, stb. – fogja javítani a szolgáltatási színvonalat.

A megnyitó ünnepségre 2024. május 15-én kerül sor. A vágóüzemben vezetett túrákkal, élő bemutatókkal és az NSK Europe az innováció és a minőség iránti elkötelezettségét kiemelő demonstrációkkal fűszerezett rendezvény jelentős mérföldkövet jelent a vállalatnak a gyártási kiválóság felé vezető útján. Bár az NSK Europe már rendelkezik egy vágóüzemmel a lineáris vezetékek számára a newark-i (Egyesült Királyság) telephelyén, Tilburg megnyitása Európa-szerte segít a népszerű termékekhez tartozó szolgáltatási szint optimalizálásában.

„Mivel az ügyfelek Európa-szerte gyorsabb szállítási- és válaszidőt várnak el, az új tilburgi üzem lehetővé teszi számunkra, hogy napokon belül lineáris vezetékeket szállítsunk bárhová a kontinensen – jelentette ki Eduardo Rodriguez, a Seiki MU Linear Motion igazgatója és az NSK Europe ipari szolgáltatások ágazati igazgatója. – Az Európa szívében található tilburgi telephely megháromszorozza meglévő kapacitásunkat, és garantált minőség mellett minden eddiginél jobb helyzetbe hoz minket ahhoz, hogy gyorsan reagáljunk ügyfeleink igényeire.”

- Hirdetés -

A tilburgi vágóüzem megnyitásával az NSK hét napos szállítási határidőt vállal bárhol Európában, ami megfelel a kiváló minőségű termékeket – különösen az automatizált rendszereket, csomagolóberendezéseket és más általános ipari gépeket, például vágógépeket– használó vásárlók elvárásainak. Az ilyen alkalmazásokban nehéz pontos értékesítési előrejelzést készíteni, ezért a gyártók gyakran rövid határidővel rendelnek lineáris vezetékeket. Kulcsfontosságú tehát az NSK gyors reagálása.

A tilburgi üzemben az NSK Europe szakértő gyártási csapata az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: lineáris vezeték méretre vágása, letörések kialakítása, összeköszörült síntoldás megvalósítása, kocsi előfeszítés változtatása, összeszerelt egységek kialakítása, ügyfél specifikus lézerjelölés, mosás és tisztítás után modern csomagolási feltételeket biztosít a szállítás során bekövetkező esetleges sérülések elkerülése érdekében. A teljes kapacitás elérésekor az ISO9001 akkreditációval rendelkező létesítmény heti 1 000 darabot meghaladó kibocsátást érhet el.

Mindez jó hír az NSK lineáris – mind golyós, mind pedig görgős – termékeit használók számára. Egyre több gyártó használja például a vállalat NH/NS sorozatú golyós lineáris vezetékeit, amelyekkel a hagyományos vezetőkhöz képest 1,3-szor nagyobb dinamikus terhelés érhető el kétszer hosszabb élettartam mellett. Az NH/NS sorozatú lineáris vezetők számos termékkel kompatibilisek, beleértve a kenőegységeket és a porálló tömítéseket, míg a teljes cserélhetőség a sín és a kocsi szabad párosítását teszi lehetővé.

Hasonlóképpen, az NSK RA sorozatú lineáris görgős vezetői is hosszú élettartamot és nagy teherbírást biztosítanak. További előnyt jelent a magas porállóság és a karbantartásmentes működés, ezenkívül a görgő optimális mérete magas merevségi értékeket és alacsonyabb vibrációt biztosít.

Az új tilburgi üzem mellett működő az NSK Europe meglévő, newarki vágóüzeme továbbra is kiszolgálja az ügyfeleket az Egyesült Királyságban és Írországban.

NSK

Akár ez is tetszhet