Bővülő termékportfólió az információkihelyezés területén

Az információk, az ügyfelekkel és a munkatársakkal való hatékony kommunikáció aranyat ér. A DURABLE ezen terület szakértőjeként tovább bővíti termékportfólióját annak érdekében, hogy a különböző iparágak szereplői effektív és esztétikus módon nyújtsanak tájékoztatást. E paletta kiszélesítése tovább erősíti a vállalat pozícióját, a meglévő választéknak az új termékekkel történő kiegészítése lehetővé teszi, hogy professzionális megoldásokat kínáljon az ügyfelek és munkatársak informálására.

„A termékportfóliónk bővítésével az a célunk, hogy az információkihelyezést támogató megoldásaink területén szélesebb körű kínálattal rendelkezzünk” – mondta Kovács Anikó, a DURABLE GmbH területi vezetője. „Ebben a szegmensben kiemelkedő választékot biztosítunk a nagy népszerűségnek örvendő DURAFRAME® termékcsaládunkkal. Ám az idei évben ezen túlmenően számos új termékkel szélesítettük a palettánkat.

Az időtálló megoldás

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A DURABLE által kínált alukeretek ideális megoldást nyújtanak információk és hirdetések kihelyezésére. Kiváló minőségű anyagból készülnek, így garantált a hosszú élettartam és az elegáns megjelenés. Az eszköz kialakítása lehetővé teszi, hogy a különböző méretű információs anyagok gyorsan és könnyen cserélhetők legyenek, ami naprakész bázist jelenthet. A profilok mögötti rejtett furatoknak köszönhetően pedig egyszerűen és esztétikusan szerelhetők a falra.

Ami tapad, az ragad!

Az új információs tasakok a különböző dokumentumok hatékony kihelyezését támogatják. Az öntapadó és mágneses verziók lehetőséget biztosítanak az információk gyors és könnyű rögzítésére eltérő felületeken. A DURABLE termékekre jellemző minőség és megbízhatóság garantálja, hogy az információk hosszú ideig láthatók és olvashatók maradjanak. A DURABLE ezen megoldásai gyakorlatilag bármilyen sima felülethez hozzátapadnak álló vagy fekvő formátumban. Ha pedig már nincs szükség az információs tasakra, akkor maradványok nélkül visszaszedhető.

Legyőzve a nedvességet

A DURABLE vízálló tasakjai biztosítják, hogy az információk még szélsőséges körülmények között is jól olvashatók és láthatók legyenek. E tulajdonságok miatt ideális megoldást jelentenek a kültéri vagy magas páratartalommal rendelkező helyiségekben – például kertészetek és uszodák – történő kihelyezés esetén, ahol a környezeti tényezők veszélyeztethetik az információk láthatóságát. A vízálló nyomózárnak köszönhetően a dokumentumtároló tartalmát megóvja az esőtől, párától, nedvességtől és szennyeződésektől.

A legjobb megoldás a váratlan helyzetekre

DURAFIX® rögzítőszalagok alkalmasak egyedi méretű dokumentumok és jegyzetek rögzítéséhez. E megoldás lehetővé teszi, hogy az információk egyszerűen és gyorsan kerüljenek fel különböző felületekre – akár sík vagy ferde alakzatokra. Amennyiben pedig már nincsen szükség a kihelyezésre, nyom nélkül eltávolítható. A sokoldalúságának és egyszerű használatának köszönhetően rendkívül népszerű ez a termékcsalád.

Elegancia és stabilitás

A DURABLE padlóállványai elegáns és stabil megoldást kínálnak az információk kihelyezéséhez, különösen olyan helyeken, ahol azokat könnyen észrevehetővé kívánják tenni a vállalatok. A különböző méretű és stílusú állványok lehetővé teszik az információk kreatív elrendezését és prezentálását.

Ezen új termékekkel és a már meglévő választékkal a DURABLE széleskörű megoldásokat kínál az információk igényes és egyszerű kihelyezésére. Legyen szó üzleti környezetről, oktatási intézményekről vagy közösségi helyiségekről, a DURABLE termékek biztosítják, hogy az információkat professzionálisan és hatékonyan helyezzék ki.

DURABLE

- Hirdetés -