Cserélje újra 3D nyomtatóját nagy kedvezményekért!

Szponzorált tartalom!

Az additív gyártás gyorsan változó világában berendezéseink gyorsabbak, megbízhatóbbak és jobbak, mint valaha, ráadásul egyre többféle alapanyagot tudnak használni. Ahhoz, hogy ne maradjon le a versenytársak mögött, elengedhetetlen, hogy lépést tartson a legújabb technológiai fejlesztésekkel.

Minden olyan vállalkozás számára, amely régi Stratasys 3D nyomtatójának korszerűsítésén gondolkodik, vagy más márkájú 3D nyomtatóját szeretné egy új Stratasys készülékre cserélni, a gyártócég mostani nemzetközi csereakciója remek kiindulópont.

- Hirdetés -

Új Stratasys 3D nyomtató vásárlása esetén a VARINEX most beszámítja az Ön meglévő 3D nyomtatóját! A felajánlott csereérték mind a becserélt, mind a vásárolni kívánt 3D nyomtatótól függ, egyedi ajánlatunk alapján.

A Stratasys mérnökei a vállalkozások változó igényeinek kiszolgálására fejlesztették ki a legmodernebb 3D nyomtatókat és alapanyagokat, amelyek a termékfejlesztést és gyártást magasabb szintre emelik.

Forrás: Varinex
Az 5 legfontosabb ok, amiért érdemes Stratasys 3D nyomtatóra váltani:
  1. Nagyobb gyártókapacitás és nagyobb termelékenység: gyorsabb nyomtatással növelheti hatékonyságát, így kevesebb idő alatt több alkatrészt gyárthat, alacsonyabb karbantartási költségek mellett, páratlan megbízhatósággal és megismételhetőséggel.
  2. Több anyag kombinálásával történő 3D nyomtatás: Fedezze fel a kreatív lehetőségek széles skáláját az anyagok szélesebb választékával a különböző alkalmazásokhoz, kiváló nyomtatási minőséggel.
  3. Gyorsabb utómunka és nagyobb hozam: a vízben oldódó támaszanyagok egyszerűsítik az utómunkát és növelik az esélyét, hogy már elsőre sikeres legyen a nyomtatás.
  4. Egyszerűsített végponttól végpontig tartó munkafolyamat: Tapasztalja meg a zökkenőmentes és hatékony munkafolyamatot a GrabCAD Print szoftver fejlett funkcióival, optimalizálva a teljes nyomtatási folyamatot.
  5. Alacsonyabb teljes üzemeltetési költség: A korszerűsített 3D nyomtatókkal kevesebb karbantartásra van szükség, és jobban kihasználhatók az erőforrások.

A Stratasys, mint az additív gyártásra való globális átállás élharcosa, olyan iparágak számára kínál innovatív 3D nyomtatási megoldásokat, mint a repülőgépipar, az autóipar, a fogyasztási cikkgyártás és az egészségügy.
Az intelligens és hálózatba kapcsolható 3D nyomtatók, a polimer alapanyagok, a szoftveres ökoszisztéma és az igény szerinti alkatrészek gyártása révén a Stratasys megoldásai a termék-értéklánc minden szakaszában versenyelőnyöket biztosítanak.

A világ vezető szervezetei a Stratasys-hoz fordulnak a terméktervezés átalakítása, a gyártás és az ellátási láncok rugalmasságának növelése, valamint a betegellátás javítása érdekében.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Emelje additív gyártását magasabb szintre!

Váltson most Stratasys 3D nyomtatóra, amely folyamatos támogatást és fejlett funkciókhoz való hozzáférést biztosít!

A csereakcióval kapcsolatos információkért látogasson el a VARINEX honlapjára!

További információk

VARINEX