Forradalmi AR szemüvegsorozat a CES-en

Az okosszemüvegeket és kiterjesztett valóság (AR) technológiákat gyártó Vuzix® Corporation a CES-en mutatja be legújabb, AI-támogatott okosszemüvegeit. A kiállítás 2024-es Innovációs díját elnyerő egyik termék, a Vuzix Ultralite™ S AR okosszemüveg mellett lerántják a leplet a gyártó M-sorozatáról, valamint a Vuzix Shield™ AI optimalizációs viselhető eszközről is.

Az amerikai cég azt ígéri, hogy a CES vendégei megtapasztalhatják a mindennapi élet tevékenységeit munkafolyamatokkal összepárosító Ultralite okosszemüveg előnyeit, a sebészeti és mérnöki vagy karbantartói feladatokban megjelenő okosszemüveg-megoldásokat, vagy éppen a viselhető eszközökhöz párosítható külső eszközök legjavát, köztük egy frissen megjelent ujjlenyomatolvasót.

A díjnyertes Ultralite S AR okosszemüvegek részben a sport- és fitnesztevékenységeket űző felhasználók számára készültek. Elegáns kialakítással rendelkeznek, és kezelőfelület nélkül, vezeték nélküli kapcsolattal biztosítanak szinkronizált együttműködést a viselő okostelefonjával vagy okosórájával. A szemüveg nem mellékesen testre szabható: különböző stílusokban, színekben és technológiai konfigurációkban alakítható ki, hogy a fogyasztók az egyéni életmódjukhoz illő megjelenést és hangulatot kapják tőle.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -