Hamarosan érkeznek a Toyota újdonságai

A Toyota is részt vesz a 2020-as CES szakkiállításon, ahol további részleteket oszt meg nagy horderejű új mobilitási ökoszisztéma stratégiájáról. 

Minden év január elején, Las Vegasban rendezik meg a világ legnagyobb elektronikai és technológiai bemutatójaként elhíresült CES szakkiállítást, ahol a tech szektor szereplői bemutatják az adott év legfontosabb, legnagyobb horderejű újdonságait.

- Hirdetés -

Január 7-10. között a Toyota saját standon (#6919) várja a látogatókat a Las Vegasi Kongresszusi Központ északi csarnokában, vizuális eszközökkel mutatva be ökoszisztéma-terveit, amelyekbe olyan mobilitási termékek illeszkednek be, mint az e-Palette, a micro-Palette, az LQ és a gyalogosövezetekben használható akkumulátoros elektromos járművek..
A standon két további innovációs területet is kialakítanak:

  • A Toyota AI Ventures, a Toyota amerikai székhelyű kockázatitőke-vállalkozása több portfólió vállalatot mutat be, valamint áttekintést ad befektetései irányáról.
  • A Toyota IP Solutions, a Toyota újonnan megalakított szabadalmi részlege arról tájékoztatja a látogatókat, milyen előnyöket jelent a Toyota kutatás-fejlesztési tevékenységeivel megalapozott, lenyűgöző szellemi termékek licence.

Toyota