Megnyílt a Masterprint Kft. virtuális kiállítása!

Évek óta tervezzük, hogy egy rendhagyó virtuális túra keretében bemutatjuk azokat a berendezéseinket, amikre a legbüszkébbek vagyunk. A technikai lehetőségeknek köszönhetően egy ilyen bejárás ma már közel olyan élmény tud lenni és ugyanannyi információval tud szolgálni, mintha valaki ténylegesen meglátogatna minket iváncsai központunkban, részt venne valamelyik szakmai nyílt napunkon.

A kiállításon bemutatott gépek mind a jelöléstechnika jövőjét képviselik, főszerepben a termék nyomon követéssel.

A traceability nálunk nem a hagyományos értelemben vett Track&Trace-t jelenti – nem szállítmányok, hanem egyes árucikkek nyomon követését. Gyógyszeripar, vegyipar, divat, élelmiszeripar – és lényegében valamennyi gyártó iparág egyre több képviselője vezeti be ezt a különleges, rendkívüli biztonságot és átláthatóságot nyújtó rendszert.

Minőség, eredetiség, biztonság – hogy a legfontosabb érvekkel kezdjük, amik az egyedi termékazonosítás mellett szólnak.

Ez a valóságban annyit jelent, hogy a termékek, sőt, már a termékekhez felhasznált alapanyagok is digitálisan ellenőrzött körülmények között, emberi beavatkozás nélkül generált egyedi azonosítót kapnak. Így minden egyes árucikk mozgását lépésről lépésre nyomon követhetjük – kiszűrhetővé, visszakereshetővé válnak a hibás és a hamis áruk, így a fogyasztókhoz csak kifogástalan minőségű és eredeti termékek kerülhetnek. Vészhelyzet esetén pedig pillanatok alatt visszakereshetők és visszahívhatók a hibás áruk, elkerülve komoly következményekkel járó megbetegedéseket, baleseteket.

A szerializációval nem csak a fogyasztók, hanem a vállalkozások is nyernek: a termékazonosításnak köszönhetően könnyebb megfelelni az egyre szigorodó biztonsági követelményeknek, megvédeni egy márka presztízsét, és nem mellesleg a vállalati folyamatok is átláthatóbbá válnak.

  • Ennek jegyében a virtuális kiállításon többek között bemutatjuk a kifejezetten a gyógyszeripari gyártó, forgalmazó és logisztikai vállalatok számára fejlesztett feliratozó, ellenőrző és validáló rendszerünket, a MASTERPRINT PharmaJet DMP6-ot és a szintén saját fejlesztésű Masterprint PharmaJet Print & Check Tamper Evident Aero-t.
  • Agrochemical traceabilty vonalunkat erősíti testreszabott gépsorunk, ami zsákot adagol, feliratoz, címkéz és összerendez.
  • Megismerkedhetnek Masterprint PharmaJet Top View nevű félautomata aggregáló állomásunkkal is.

Az alábbi linkre kattintva beléphet a Masterprint Virtuális Kiállítás 1.0-ba, köszönjük, hogy velünk tart!

BELÉPÉS A KIÁLLÍTÁSRA

MASTERPRINT

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés