- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEWtechtalk: így valósulnak meg a fenntarthatósági trendek a fémiparban

Napjaink minden biztató eredménye ellenére talán még mindig kétkedve fogadod, hogy a fémmegmunkálás is lehet fenntarthatóbb, ráadásul olyan megoldásokkal, amelyek nem     csak egy-egy üzem, illetve gyártó karbonlábnyomát csökkentik, hanem az egész értékláncét.

A ma ismert és alkalmazott trendeket, már beépített emisszió     csökkentő megoldásokat és a közeljövő vágyott lehetőségeit a NEWtechtalk aktuális epizódjában mutatjuk be, nem egy, hanem rögtön három fém- és gépipari vállalat vezetőjével, Kovács Gáborral, a DMG MORI Hungary ügyvezetőjével, Sipőcz Zoltánnal, a Mazak mérnökség     vezetőjével és Bálint Anitával, a Lovász Forgácsoló Kft. kommunikációs vezetőjével.

A szakemberek azt vázolták fel a nekünk adott interjúban, hogy milyen trendek mentén válik egyre fenntarthatóbbá a fémmegmunkálás. A ma létező gyakorlatokról, a világcégeknél már meglévő fenntarthatósági megoldásokról, illetve egy-egy teljesen saját, sőt, egyedi gyártásban megvalósított lehetőségről beszélnek – szóval ezt az epizódot sem érdemes kihagyni!

Gábor János, NEW technology

Akár ez is tetszhet