Partner a jövőbe mutató intralogisztikához – LogiMAT 2024

Szponzorált tartalom!

Hogyan optimalizálhatók a raktárak és az anyagmozgatás a hatékonyabb munkavégzés érdekében? Milyen szerepet játszanak az új technológiák az intralogisztikában? Hogyan lehet az alkalmazott raktári rendszereket rugalmasan a változó igényekhez igazítani?

Az SSI SCHAEFER a stuttgarti LogiMAT 2024 kiállításon (2024. március 19-21.) ezekre a kérdésekre ad választ .”Az intralogisztika jövőjének formálása” mottó alatt az SSI SCHÄFER a jövőbiztos intralogisztika partnereként mutatkozik be mind a kisvállalatok, mind a nagyvállalatok számára.

- Hirdetés -

Peter Edelmann, az SSI SCHÄFER Csoport vezérigazgatója, a következőképpen nyilatkozik: „A automatizálás és a digitalizáció megváltoztatja az ipar és a kereskedelem intralogisztikai struktúráit. Az SSI SCHÄFER Csoport nagyon széles raktártechnikai termék- és szolgáltatási kínálatával rendelkezik valamint vállalaton belüli szakértelemmel és innovációs erővel ahhoz, hogy ügyfeleinkkel együttműködve egyedi logisztikai stratégiákat dolgozzunk ki, és azokat rugalmas és fenntartható rendszerekkel valósítsuk meg. Emellett ügyfeleink számára a standardizált WAMAS intralogisztikai szoftver és az ismert DS AUTOMOTION, RO-BER és SWAN márkák is jól illeszkednek más jövőbeli technológiákhoz.”

Az SSI Piece Picking komissiózó rendszer egy innovatív robotizált megoldás a darab kiszedéshez. A rendszer automatizálja és felgyorsítja a kézi komissiózás ismétlődő folyamatát, és minden iparágban alkalmazható a különböző termékkörökben. A mesterséges intelligenciával támogatott tárgyfelismerés a
szabadalmaztatott megfogási pontmeghatározással kombinálva lehetővé teszi az áruk biztonságos és gyors kiszedését.

Premier: a már bevált SSI Piece Picking komissiózó rendszer először a LogiMAT kiállításon lesz élőben látható a vállalat leányvállalatának, a RO-BER-nek a standján.

Az SSI SCHÄFER standjának másik fókuszában a kkv-knak szóló intralogisztika áll. A méretezhető beruházással a raktározási  folyamatok lépésről lépésre automatizálhatók, a terek csökkenthetők, és ergonomikus munkafolyamatok beépíthetők.

E megoldások építőkövei közé tartoznak az automatizált irányított járművek, az autonóm mobil robotok, a mobil állványok, az SSI ORBITER® csatornatároló megoldások, a méretezhető szoftver és az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata, melyet a látogatók élőben tesztelhetnek a standon.

A hatékony intralogisztikai rendszerek elválaszthatatlanul kapcsolódnak a legkorszerűbb szoftverekhez. Az SSI SCHÄFER két erős szoftvermárkát mutat be standján: a WAMAS®-t és az SAP-t. Az SSI SCHÄFER WAMAS® szoftvere moduláris rendszerként készült. A WAMAS® WMS (Warehouse Management Software) a raktár agya, amely kezelést, vezérlést és optimalizálást biztosít. A WAMAS®  modulok a robotikai alkalmazásoktól és a függesztett szállítószalag-technológiától a vertikális tárolóautomatákig terjednek, és lehetővé teszik a teljesítménypotenciál teljes kiaknázását. Az SSI SCHÄFER standján a látogatók megtapasztalhatják a hardver és a szoftver tökéletes interakcióját egy kiterjesztett valóság alkalmazásban.

Az SSI SCHÄFER SAP logisztikai megoldásai szintén modulárisak és méretezhetők – az SSI SCHÄFER és a SWAN standjain mutatják be. Legyen szó kis raktárról vagy nagy logisztikai központról, új építésről vagy meglévő létesítményről, a SWAN leányvállalat az egyedi intralogisztikai megoldást valósítja meg ügyfelei számára – modulárisan, rugalmasan és teljesítményorientáltan, valamint csekély konfigurációs erőfeszítéssel.

Az SSI SCHÄFER széleskörű raktártechnikai szolgáltatásait az Ügyfélszolgálati és Támogatási portfólió egészíti ki az összes raktári rendszer maximális elérhetősége érdekében. Szakértők állnak majd rendelkezésre a vásári standon, hogy tanácsot adhassanak a kibővített támogatástól a megelőző karbantartásig.

2024-ben az SSI SCHÄFER is napi szinten tart szakértői beszélgetéseket az intralogisztikai trendekről, élőben a standján. Anja Seemann kereskedelmi újságíró moderálja a megbeszéléseket az ügyfelekkel, a tudomány képviselőivel és az SSI SCHÄFER szakértőivel.

SSI SCHÄFER a LogiMAT 2024 kiállításon az 1-es csarnokban, a D21-es standon lesz megtalálható!

Kérjük, látogassa meg az SSI SCHÄFER Csoport többi tagját is, akik kiállítanak a vásáron:
DS AUTOMOTION a 6-os csarnokban, a D05-ös standon
RO-BER az 5-ös csarnokban, az A61-es standon
SWAN a 8-as csarnokban, az F52-es standon

Szerezze be LogiMAT belépőjegyét most!

SSI SCHÄFER